The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ovo je odlična ideja da oduševite vaše dete i drugare za rođendan. Napravite tortu od kartona i u svako parče ubacite neki slatkiš kao što je bananica, bombona i slično. Ako vam dete ide u vrtić, onda je ovo savršeno da iznenadite drugare i učinite vašem mališanu rođendan još boljim. Odlično, zar ne?

Možete napraviti tortu na sprat, pa je šablon za sprat manji, ili napravite dve iste. Samo je potrebno da budete kreativni, a u pravljenje možete da uključite i dete.

Da napravite ovakvu tortu treba vam neki deblji karton, da torta bude čvršća, makaze, lepak i neki ukrasi. Dimenzije i broj kriški prilagodite vašim potrebama i željama. Promenite veličinu šablona. Ispod je slika šablona, skinite i sačuvajte u jpg formatu, ako ne, možete da skinite sa interneta.

Šablon štampajte najbolje na papir formata A4, pa precrtajte na karton. Isecite ih i spojite tako da čine jedno parče torte. Kad je sve u redu delove koji su isprekidani crtom savijte i zalepite lepkom. Vodite računa gde će torta da vam se otvara, imate na slici označeno sa linijom, pa taj deo isecite tako da parče možete da otvorite i zatvorite. Kad završite napunite slatkišima, poređajte u krug da dobijete oblik torte i umotajte i učvrstite nekom ukrasnom trakom. Trebalo bi da ispadne 12 komada odnosno parčeta. Ukrasite kako god želite.

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: