Pogledajte korisne trikove koji mogu malo olakšati ovaj sladak period
Pogledajte korisne trikove koji mogu malo olakšati ovaj sladak period
Foto: lifestyle.diply.com

SUPER TRIKOVI KOJI ĆE SVAKOJ TRUDNICI OLAKŠATI TRUDNOĆU

Drage trudnice, ovo doba nije tako strašno, drugačije jeste i veoma je posebno. Nešto što ćete pamtiti ceo život! Pogledajte u nastavku korisne trikove koji ti mogu malo olakšati ovaj sladak period!

#1 Ne moraš da kupujes nove majice stalno

Tokom 9 meseci tvoj će stomak samo da raste i raste. Uzmi svoju staru usku majicu, iseci gornji deo i iskoristi je da pokriješ deo stomaka koji se vidi izmedju pantalona i majice.

#2 Uštedi i na brusevima

Kako raste stomak, tako će i grudi ( jeeee 😉 ), tako da bi brus morala da menjaš sigurno jednom mesečno. Nema potrebe za tim, jel imamo rešenje. Skinite kopče sa nekog starog brusa i zašijte na drugi brus koji koristite.

#3 Nabavi šlauf

Ukoliko ne spavate kako treba, ne možete da se naspavate, onda probajte da nabavite šlauf za odrasle.

#4 Stavite brus u frižider

Super trik za trudnice kojima rade hormoni i veoma često im je vruće ( kakvo god vreme da je napolju 😉 ). Rešenje  je samo na kratko ali će vas super rashladiti. Stavite brus malo u frižider ili čak u zamrzivač da se „ohladi“ i to je to!

#5 Velika i udobna fotelja

Ako je imate sjajno, ako ne nabavite je! Jeste, velika je, možda i ružno izgleda i ne uklapa se u sobu, ali će tebi i tvojoj kičmi mnogo prijati.

#6 Super trik za omiljene farmerke

Imaš omiljene farmerke i ne možeš da ih zakopčaš zbog stomaka? Imamo rešenje! Iskoristi gumicu! Pogledaj na slici ispod.

#7 Verovali li ne

Drugo stanje se ne zove bezveze drugo stanje. Normalno je da se iznervirate za sitnicu, da se osećate tužno ili besno svo vreme, da plačete, da zaboravljate… Sve je to normalno!

Ako ste često nervozni, vaš dragi može da ispašta i kada ne treba, pa sigurna reč može biti rešenje. Pronadjite reč ili frazu koju vi i vaš partner imate u slučaju „emotivnog trenutka“, pa će znati da to nije namerno.

Ako zaboravljate – zapisujte!

Tokom trudnoće imate previše slobodnog vremena- iskoristite! Pripremite sve što treba za vas i vašu bebu kada dodje na svet, jer tada neće baš biti vremena.

Zapamtite:

Nećete biti u drugom stanju zauvek! Nećeš voleti svoj stomak zauvek! Uživajte u trudnoći i slikajte se što više!

Izvor: lifestyle.diply.com

Recept za voćni musli
Sledeći artikal
VOĆNI MUSLI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.