Tapete su savršene za moderan izgled doma
Tapete su savršene za moderan izgled doma
Foto: pinterest.com

TAPETE SU OPET U MODI: Savršene za moderan izgled doma

Ukoliko želite da osvežite svoj dom i unesete malo promene, ne morate da menjate kompletan nameštaj kako bi izgledao bolje, dovoljno je da osvežite jedan deo prostorije. Najveći efekat može imati ukoliko promenite izgled vaših zidova. U poslednje vreme, TAPETE su ponovo u modi i one su te koje će dati efektnu promenu vašeg doma!

TAPETE su savršene i one su te koje mogu vašem domu dati poseban pečat. Tapete možete staviti na ceo zid ili na deo zida kako bi taj deo prostorije izdvojili. Budući da je izbor tapeta zaista veliki i raznosvrstan, možete kreirati vaš kutak u domu na najkreativniji način i naravno po vašem ukusu.

Pri odabiru tapeta, gledajte da u prostoriji ima najviše tri boje i one treba da budu u istom tonalitetu. Ukoliko vam u prostoriji vladaju neutralne boje, odnosno nameštaj je u boji drveta, zidovi su bele boje, tapete su te koje će prostoriji dati život.

Budite kreativni i ipak budite pažljivi prema odabiru tapeta. Veoma je bitno da ih dobro uklopite sa nameštajem i bojom koja dominira u prostoriji.

Foto: jldecoration.com
Foto: homestolove.com.au
Foto: pinterest.com
Foto: myloview.com
Foto: pinterest.com
Foto: sophierobinson.co.uk
Foto: pinterest.com
Foto: pinterest.com
Foto: domino.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.