The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Postoje destinacije širom sveta koje su osvojile srca mnogih ljudi. Pripodne lepote ovih mesta vas jednostavno ne mogu ostaviti ravnodušnim. Predstavljamo vam najlepše plaže i destinacije za letovanje na svetu.

   1. Bora Bora

Romantično ostrvo koje vam nudi mnoštvo načina za aktivan odmor. Ostrvo vam nudi pravi odmor, može se posetiti u bilo koje doba godine jer je tokom čitave godine lepo vreme. Turisti koji dolaze na ovo prelepo ostrvo uvek se vraćaju oduševljeni zbor prelepe prirode I predivnih plaža.

   2. Mauricijus

Mauricijus je prelepo tropsko ostrvo. Ljubazni ljudi, sjajna kuhinja i kilometri prelepih peščanih plaža koje spadaju u jedne od najlepših plaža na svetu. Savršene za odmor ili možda i medeni mesec.

   3. Maldivi

Maldivi ili Maldivska ostrva se sastoje od 1.126 ostrvaca, medju kojima je oko 200 naseljenih od kojih se samo 80 koristi za turizam. Lepota podvodne flore i faune privlači mnoge turiste. Bistro more i neverovatne plaže sa bajkovitim zalascima sunca ostavljaju bez daha. Maldivi su savršeni za porodice iz razloga što je veoma mirno, bez buke, noćnih klubova i muzike. Pravi odmor koji može da se provede u miru i čudesnoj nedirnutoj prirodi i lepoti.  

   4. Zanzibar

Zanzibar je prelepo ostrvo koje asocira na začine, šarene tkanine i egzotične plaže oivičene koralnim grebenima. Idealno je mesto za letovanje tokom čitave godine. Zanzibar svakako ima šta da ponudi kada su u pitanju vodeni sportovi, priroda i savršene plaže.

   5. Bali

Bali je jedno od najlepših mesta na svetu, mesto potpunog mira i užitka. Bali ima veoma bogatu kulturu, bogato je pirinčem, kokosovom palmom, kafom, pamukom i duvanom. Poznat je po prelepim plažama i najlepšem zalasku sunca.

   6. Dominikanska Republika

Dominikanska Republika nudi sve, bilo da tražite odmor, zabavu ili nešto novo. Klima na Dominikani je maltene idealna preko cele godine. Dominikana nudi šećerno bele plaže iz snova nad kojima su nadvijene savršene palme, tirkizno more i impresivne planine koje se protežu preko divnih reka i vodopada. Egzotični divlji život su samo deo bogatstva u kome se možete osećati kao u raju.

   7. Sejšeli

Sejšeli su izolovani raj koji nudi prelepe plaže, tirkizno plavo more i prijatno toplo vreme. Sejšele mnogi smatraju najlepšim arhipelagom na svetu. Sejšeli nude raznovrsne mogućnosti za uživanje u širokoj ponudi otkrivanja ostrva i tropskim avanturama.

   8. Šri Lanka

Prirodne lepote Šri Lanke su dale epitet ovoj zemlji – biser Indijskog okeana. Od raskošnih planinskih oblasti do savršenih plaža, od jedinstvene divljine do istorijskih spomenika, Šri Lanka je jedna od najpopularnijih destinacija za putovanje.

   9. Tenerife

Tenerife nudi provod za svačiji ukus. Lepota prirode, blaga klima tokom cele godine i lepim plažama neki su od razloga zašto Tenerife zovu „ostrvo sreće“.

   10.Havaji

Kilometarske plaže, ekološka hrana, povoljna klima, vulkanska ostrva i prorodne lepote su neki od razloga zašto su Havaji najsrećnija zemlja sveta. Na Havajima je obavezna zan imacija surfofanje koje su izmislili domoroci i vožnja kajacima. 

 

 

 

 

 Foto: www.pinterest.com

Komentari: