The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Energija punog Meseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati nivo pozitivne energije, a može i uzburkati vaša osećanja…

Pun Mesec je poseban dan u mesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem telu postaje nemirnija.

Neki ljudi ovu promenu podnose dobro, a neki ne. Zbog toga neki mogu osećati puno više snage i entuzijazma na dan punog Meseca, neki mogu osećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem. Sve postaje snažnije na puni Mesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi i odlikama, te određene kvalitete postaju snažnije u nama. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih. No, ako smo nemirni, mi ćemo osetiti više nemira i haosa na taj dan. Dokazano je da se na dan punog Meseca događa više iznenadnih i impulsivnih zločina – to nije slučajnost.

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti. No, može nam doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama.

Dakle, pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekat.

Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće tokom punog Meseca pojačano. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutićete se više. Ukoliko ste srećni, bićete još srećniji. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmeriti je na pravi put.

Sledećih pet feng shui savjeta (za dva dana pre i dva dana posle punog Meseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

 

 

1. Suzdržite se   

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mesec je vreme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. To je vrijeme kada – dišući duboko – treba proći kroz poteškoće i oprostiti drugima.

Ukoliko ne možete a da ne raspravite nešto s nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana posle punog Meseca. Sve što se sada dogodi biće preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

2. Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tokom razdoblja kada je pun Mesec. Samo nemojte preterivati, jer tokom ovog razdoblja sve je preuveličano pa se i vaše pozitivne misli mogu uvećati do te mere da mogu izgubiti realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da “pregurate” dan. Na primer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete stati pred ogledalo i pohvaliti se. Možete prošetati i primetiti lepotu vašeg okruženja.

3. Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Meseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Takođe, ovo je odlično vreme za kreiranje Mape želja.

 

Pročitajte još:  MAPA ŽELJA ĆE VAM ISPUNITI SVAKU ŽELJU

 

Zalijepite na ploču sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vrijeme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom razdoblju će samo doprinijeti ispunjenju.

Kada je Mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećavanje obilja. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu), prenosi portal lisa.rs.

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema Mesecu dok razmišljate i osjećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite.

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog Meseca) gledajte u Mesec i zamišljajte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći talas energije punog Meseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, porodici, kolegama pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iz srca.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://pucajodzdravlja.com/

 

Komentari: