EVO ŠTA OBLIK VAŠE ZADNJICE GOVORI O VAMA

Dok su zadnjice muškog pola oblikom prilično slične, kod žena se razlikuje čak 4 RAZLIČITA TIPA: kockasti, okrugli, srcoliki i u oblikuslova“V“. Verovali ili ne, postoje neke stvari koje su karakteristične za osobe sa određenim oblikom zadnjice, a u nastavku otkrijte i koje.

KOCKASTI OBLIK ZADNJICE

Oblik zadnjice koji je tipičan za dečački tip građe, gde je zadnjica jednake širine od struka do dna zadnjice i samim tim izgleda poput kocke.

Osoba sa ovakvom zadnjicom je veoma ambiciozna i uspešna, pobornik je zdravog života, voli sport i redovno posećuje teretanu.

OKRUGLI OBLIK ZADNJICE

Zadnjica deluje okruglo, a masnoća je na njoj raspoređena ravnomerno. Struk nije preterano naglašen i uži je od zadnjice. Najčešće je imaju vitke osobe.

Ova osoba zna šta hoće, zacrtala je sebi ciljeve i ispunjava ih. Odlučna je, veoma druželjubiva i uvek pozitivna.

SRCOLIKI OBLIK ZADNJICE

Srcoliki oblik je ujedno i najpoželjniji. Prepoznatljiva je po uskom struku i zadnjici koja se širi prema nogama.

Osoba sa srcolikim oblikom zadnjice je veoma samopouzdana, ima visoke standarde i zna šta hoće i kako to da dobije. Veoma je ambiciozna i uvek želi više.

ZADNJICA U OBLIKU SLOVA „V“

Građa tela je takav da je struk manje širine od kukova koji se ističu. Zadnjica je veća na donjem delu leđa, a smanjuje se prema dole pa je veća od struka i daje oblik slova V. Ove žene imaju nizak nivo estrogena.

Ove osobe su veoma samosvesne, pomalo sklone kontrolisanju i uglavnom skrivaju emocije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Izračunajte lični anđeoski broj
IZRAČUNAJTE LIČNI ANDJEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje