EVO ŠTA OBLIK VAŠE ZADNJICE GOVORI O VAMA

Dok su zadnjice muškog pola oblikom prilično slične, kod žena se razlikuje čak 4 RAZLIČITA TIPA: kockasti, okrugli, srcoliki i u obliku slova“V“. Verovali ili ne, postoje neke stvari koje su karakteristične za osobe sa određenim oblikom zadnjice, a u nastavku otkrijte i koje.

KOCKASTI OBLIK ZADNJICE

Oblik zadnjice koji je tipičan za dečački tip građe, gde je zadnjica jednake širine od struka do dna zadnjice i samim tim izgleda poput kocke.

Osoba sa ovakvom zadnjicom je veoma ambiciozna i uspešna, pobornik je zdravog života, voli sport i redovno posećuje teretanu.

OKRUGLI OBLIK ZADNJICE

Zadnjica deluje okruglo, a masnoća je na njoj raspoređena ravnomerno. Struk nije preterano naglašen i uži je od zadnjice. Najčešće je imaju vitke osobe.

Ova osoba zna šta hoće, zacrtala je sebi ciljeve i ispunjava ih. Odlučna je, veoma druželjubiva i uvek pozitivna.

SRCOLIKI OBLIK ZADNJICE

Srcoliki oblik je ujedno i najpoželjniji. Prepoznatljiva je po uskom struku i zadnjici koja se širi prema nogama.

Osoba sa srcolikim oblikom zadnjice je veoma samopouzdana, ima visoke standarde i zna šta hoće i kako to da dobije. Veoma je ambiciozna i uvek želi više.

ZADNJICA U OBLIKU SLOVA „V“

Građa tela je takav da je struk manje širine od kukova koji se ističu. Zadnjica je veća na donjem delu leđa, a smanjuje se prema dole pa je veća od struka i daje oblik slova V. Ove žene imaju nizak nivo estrogena.

Ove osobe su veoma samosvesne, pomalo sklone kontrolisanju i uglavnom skrivaju emocije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.