The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Po Feng Shui-u Mapa želja je jedinstven put za ispunjenje želja. MAPA ŽELJA usmerava vaše misli u pravom smeru. Na Mapu želja postavljate slike koje su oličenje vaših snova i vrlo brzo ćete videti da vaše želje počinju da se ostvaruju.

Kada pogledamo kartu, naša podsvest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja.

Izaberite dan, izmedju mladog i punog meseca, uključite laganu muziku, izluftirajte sobu, opustite se i počnite da razmišljate šta želite, kakvi želite da budete, šta ćete da radite, gde ćete da živite, koliko da zaradjujete, kakvi su vaši planovi ... Pronadjite slike u novinama, časopisima, koje definišu vaše želje, budite kreativni. Slike nalepita na vašu Mapu želja, zabeležite datuma, otprilike kad bi voleli da se želje ispune.

Uzmite veći list papira, podelite na devet ravnih delova. Svaki deo obojite bojama po feng shui-u. Slike sa vašim željama lepite u odredjene delove vaše mape.

U centar ide zdravlje, stavite vašu sliku gde izgledate srećno i gde ste nasmejani. Severo-zapad je novac i bogatstvo, tu lepite slike novca, auta, stana... Jugo-zapad je mesto za ljubav i brak. Zapad predstavlja decu i kreativnost. Jugo-sever definiše putovanja i učenje, sever je karijera, jugo-istok je znanje i mudrost i istok je porodica.

Najbolje je da počnete od centra i da nastavite u smeru kazaljke na satu. Dok pravite mapu želja bitno je da osetite radost, sreću, ljubav, da budete pozitivni i zamislite da je vaša želja već ispunjena.

Da biste unapredili vaše želje, na mapu lepite slike vas i članova vaše porodice. Ispod svake slike napišite recimo kupiću kola i stavite datum otprilike kad želite da vam se ta želja ispuni. Naravno, budite realni sa vašim željama.

Ispunjenje želja zavisi od mnogo faktora, neke se mogu ispuniti u roku od para dana, a neke u periodu od jedne do pet godina. Za ispunjenje želja treba da budete pozitivni i treba da verujete u to.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari: