NAUČITE DA SE LEČITE KRISTALIMA: evo kako da izaberete lični kristal i iskoristite njegovu isceliteljsku energiju
NAUČITE DA SE LEČITE KRISTALIMA: evo kako da izaberete lični kristal i iskoristite njegovu isceliteljsku energiju

NAUČITE DA SE LEČITE KRISTALIMA: evo kako da izaberete lični kristal i iskoristite njegovu isceliteljsku energiju

LIČNI KAMEN se čisti, puni i programira na isti način, kao ostali. Po pravilima Vika religije, potrebno je ukapati i par kapi svoje krvi na so u kojoj se čisti (žene koriste luninu krv, dok muškarci mogu nakapati par kapi iz resice uha). Ukoliko se ova religija ne poznaje, onda je dovoljno da ih stavite u so, bez bilo kakvih dodatnih radnji.

Nakon toga, isprati ga i napuniti. Uglavnom mu se daje program: ,,Čuvaj me i štiti, budi mi savetodavac, čuvar i prijatelj“. Čuva se, kao i ostali u torbici ili kutiji od prirodnog materijala – kože, drveta, lana, ali je uglavnom odvojen od drugih. Među ostalim kristalima bi trebalo da bude gorski  koji sinhronizuje rad i balansira sve neizbalansirano (jin i jang energiju, polaritet, emocije…). Postoji verovanje da šamani nose gorski , jolit, energite ili mokvi kuglice.

Biranje kristala po čakrama:

Prva čakra – bira se garnat, heliotrop, crveni turmalin…

Druga čakra – bira se karneol, jaspis, narandžasti obsidijan…

Treća čakra – bira se aragonit, citrin, žuti ahat, aragonit sputnjik, sunčev kamen, zlatni topaz…

Četvrta čakra – bira se roze drago kamenje – roze kalcedon, roze ahat, ruža inka, lubenica turmalin; zeleno drago kamenje – amazonit, aventurin, mus ahat, prazem, prenit, malahit…..

Peta čakra – bira se svetlo – plavo – sodalit, lapis lazuli, azurit, akvamarin…

Šesta čakra – bira se tamno – plavo – sokolovo oko, indigo safir, indigolit…

Sedma čakra – bira se ljubičasto – ametist, fluorit…

Osma čakra – bira se tamno ljubičasto – čaroit, ljubičasti ahat..

Za uzemljenje se bira crno drago kamenje – crna stena, džet, crni obsidijan, oniks, apač…

Svaki od ovih nabrojanih se odvojeno programira. Ukoliko se neko odluči da pomogne sebi nekom od ovih metoda, ne bi trebalo da prekida sa terapijom klasične medicine.

 Kako izgleda LEČENJE kristalima:

polaganjem kristala na telo

pored tela

nošenjem jednog ili svih kristala sa sobom

programiranjem i ostavljanjem u kući

na daljinu

preko fotografije

preko napisane dijagnoze

preko rendgenskog snimka

masažom

Pomoć polaganjem na telo:

Odabrano kamenje se očisti, napuni i programira. Na čakre se kamenje postavlja redosledom:

Na prvu čakru, koja se nalazi na donjem delu stomaka, postavlja se crveni .

Na drugu čakru koja se nalazi tri prsta ispod pupka se stavlja narandžasti .

Na treću čakru, (solarni pleksus) se stavlja žuti .

Na četvrtu čakru ili srčanu, koja se nalazi između bradavica, se stavlja roze ili zeleni .

Na petu, ili grlenu čakru (tiroida) se stavlja svetlo plavi kamen.

Na šestu čakru, ,“treće oko“ (hipopfiza), se stavlja tamno plavi .

Na sedmu čakru, krunsku, (epifiza), stavlja se ljubičasti .

Na osmu čakru, nalazi se na oko 30 cm iznad sedme čakre, stavlja se tamno ljubičasti .

Crni kristal koji služi za stabilizaciju ili uzemljenje se stavlja između stopala.

Gorski se stavlja u ruku ili pored levog ramena.

Prilikom seanse, može se dodati i kristal koji odgovara danu kada se radi seansa ili prema danu rođenja. Mora se voditi računa da pomoć kristalima ne otklanja posledicu, već vodi do uzroka i utiče na njega. Može se reći da nas oni vode ćelijskom ili kvantnom isceljenju. Sama seansa ne bi trebalo da traje duže od pola sata. Kristali se mogu stavljati i na dvadesetak santimetara pored tela. Seansa traje isto vreme. Nakon toga se očiste u soli i odlože do druge seanse. Sledeća metoda je da ih programirate za svaku čakru posebno i da ih ostavite kod kuće u nekoj kutiji od prirodnog materijala. Možete ih staviti u torbicu i nositi sa sobom. Ukoliko želite da pomognete i neki organ posebno, ovim kristalima dodajete i namenski koji je za taj organ, kao i gorski koji će pojačati dejstvo odabranog.

Ovi tretmani mogu se raditi i preko fotografije. Poređajte drago kamenje na fotografiju – na sve čakre stavite odgovarajuće. I ovde možete dodati one koji odgovaraju danu, mesecu ili astrološkom znaku. Ove seanse traju oko pola sata i tokom njih najbolje je da osoba koja se leči bude u ležećem položaju. Nakon seanse očistite ih i odložite do sledeće seanse.

Sledeća tehnika na daljinu je uz pomoć gorskog u obliku štapa. Na početku seanse uspostavite kontakt sa osobom koja se leči tako što ćete štap od gorskog uzeti u desnu ruku – šaljete energiju, a on neka uzme u levu ruku – prima energiju. Posle uspostavljanja kontakta, započnite seansu odgovarajućim kristalom. Boja kristala odgovara čakri i organu koji se nalazi u okviru te čakre. Laganim trljanjem kristala emitujte energiju u odgovarajući organ. Ovde je vrlo važna vizualizacija. Posle dvadesetak minuta prekinite kontakt odlažući gorski iz desne ruke. I taj i onaj kristal sa kojim ste radili operite i odložite do naredne seanse.

Pomoć se može raditi i preko dijagnoze i preko rendgenskog snimka. Preko dijagnoze: Ako, na primer, je problem sa jajnicima, na dijagnozu koju je napisao ginekolog, stavite programiran – heliotrop, a na ime i prezime – gorski . Tako može da stoji i do sedam dana. Nakon toga, kamen treba nositi sa sobom. Ukoliko neko pati od insomnije ili somnabulizma, na dijagnozu stavite ametist, a na ime i prezime, gorski . Ovako treba da stoji u večernjim satima i preko noći…. Preko rendgenskog snimka: Na primer, ako neko ima kifozu, na snimak stavite sledeće: na vratni deo kičme – čađavac, na lumbalni deo – crni turmalin; gorskim štapićem prevlačite preko krivine kičme koja se vidi na snimku i postepeno je smanjujte. Seanse bi trebalo da traju pola sata.

Ukoliko se neko odluči da pomogne sebi ili drugome ovim metodama, ne bi trebalo da prekida sa terapijom klasične medicine.

Izvor: www.kristaloterapija.info

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.