The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Poludrago kamenje najčešće nosimo kao nakit, ali evo i par predloga gde i koje kristale da stavite u stanu ili kancelariji. Kristali i feng shui se koriste za bolji protok energije kroz ceo prostor, stan kao i bolju vibraciju samih ljudi u prostoru.


Na jugozapadu je najbolje postaviti ROZE KVARC, jer privlači ljubav i stvara komunikaciju medju ljudima u prostoru.

Na severu se postavljaju kristali u plavoj boji, boji vode:AKVAMARIN, TIRKIZ i figura kornjače. To je polje vezano za karijeru.

Na mesto blizu ulaznih vrata najbolje je da stavite HEMATIT jer čuva dobru energiju i uklanja negativnu.

U polje kontemplacije, duhovnog učenja i samoobrazovanja, na severoistoku se postavlja AMETIST.

Na zapadu se postavlja KORNELIONMALAHIT, to je mesto gde se stvaraju bolje kreacije, bolje vizije i bolja komunikacija sa decom.

Pored kompjutera ili u ruci dok radite držite OBSIDIJAN. Ovo je najvažniji kristal za pročišćavanje energije zračenje monitora.

Jugoistok je mesto para, i najbolje je postaviti SMARAGD, koji je inače dragi kamen i zbog svoje veoma visoke cene možete postaviti mali komad ispod jednog karata. Daje moć zbog visoke cene i smatra se da će doneti bogatstvo onome ko ga postavi na ovo mest u prostoru.


Pročitajte još: POLUDRAGO KAMENJE


 

 

 

 

 

Komentari: