TOP 5 SVETSKIH GRADOVA SA PLAŽOM
TOP 5 SVETSKIH GRADOVA SA PLAŽOM

TOP 5 SVETSKIH GRADOVA SA PLAŽOM

Prelepi, zadivljujući I magični gradovi koji će svakoga ostaviti bez daha. Ništa ne predstavlja takav užitak kao saznanje da možete upoznati život nekog velikog grada, a pritom ima I predivnu plažu za uživanje. Predlažemo vam 5 najlepših gradova koji imaju i predivne plaže.

#1 Barcelona, Španija

S mnoštvom predivnih arhitektonskih čuda, bogatim noćnim životom I posebnom kuhinjom, Barcelona je jedinstveni grad koji još poseduje 8 fenomenalnih belo peščaih plaza, pa je lako možemo svrstati na prvo mesto gradova sa plažom.

#2 Rio de Janeiro, Brazil

Fenomenalni Rio de Janeiro sa svojom kilometarskim plažama, predivnom prirodom I gde god da pogledate, neki prizor će vas ostaviti bez daha. Pored karnevala I sambe, Rio je veoma poznat po plažama kao što su Kopakabana, Ipanema i Leblon. Posebna atrakcija I zaštitni znak ovog prelepog grada je statua Isusa, poznata kao Cristo Redentor na brdu Corcovado.

#3 Cape Town, Južna Afrika

Cape Town, glavni grad Južne Afrike, prostire se na poluostrvu koji od ledenog Atlantika odvaja topliji Indijski ocean, sadržava više od 20 plaža. Clifton plaža je poznata po predivnim zalascima sunca I luksuznim domovima. Severnija mesta, Milnerton i Blouberg, su vise poznata po surfovanju, dok je istočni zaliv False vise za porodicu zbog toplijeg mora i morskih bazena.

#4 Honolulu, Havaji

Kilometarske plaže, povoljna klima, surfovanje, ekološka hrana I prirodne lepote su neki od razloga zašto su Havaji najsrećnija zemlja na svetu.

#5 Nice, Francuska

Francuska rivijera ili Azurna obala ke poznata po svojim prelepim sunčanim plažama I gradovima poput Nice, Kana, Monaka… Nica je šarmantni grad ima čak 35 plaža od kojih su neke privatne, a neke javne. Protežu se neprekidno između rive Rauba Capeu i zračne luke, a uključuje i poznatu Promenade des Anglais. Obiluje prijatnom klimom, živopisnim selima, spomenicima I muzejima… Svakako sve treba videti I iskusiti u ovom zapanjujućem gradu.

RECEPT ZA KOKTEL OPERA
Sledeći artikal
KOKTEL OPERA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.