TOP 6 NAJBOLJIH APLIKACIJA ZA MAME

Danas, mame imaju mnogo obaveza tokom jednog dana, poput spremanja kuće, ručka, spremanja dece za školu i još mnogo toga. Pored mnogo obaveza, mnogim majkama se dešava i da zaborave nešto da urade, pogotovo kada su upitanju zaposlene mame.

Međutim, postoje aplikacije koje mogu učiniti život lakšim. Zato smo izdvojili 6 NAJBOLJIH APLIKACIJA koje mogu zaista da vam pomognu u organizaciji i planiranju obaveza.

Za neke aplikacije je potrebno poznavanje engleskog jezika, pa u slučaju da vam engleski ne ide baš od ruke, uvek se možete poslužiti sa Google translate servisom.

#1 COZI

Cozi je aplikacija koja definitivno treba da bude na vašoj listi. Možda je i najbolja aplikacija za planiranje i smatra se pravim „pomoćnikom porodice“, a pritom je i besplatna.

Cozi je odličan način da sve informacije o vašim aktivnostima i rasporedima držite na jednom mestu i tako nećete zaboraviti važne događaje.

Ovu aplikaiju mame mogu da koriste za pisanje liste za kupovinu, čuvanje recepata, planiranje obroka i kupovine sastojaka i slično.

Cozi aplikacija je dostupna sa bilo kog računara ili mobilnog. Više o ovoj aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#2 REMEMBER THE MILK

Ova aplikacija će vam pomoći da sastavite listu sa dnevnim obavezama i da njima upravljate. Remember the milk aplikacija omogućava da sve obaveze koje imate budu sastavljene u jednostavne liste i obaveštava vas kada nailazi određenji događaj. Na ovaj način nikada nećete zaboraviti da odete do banke do 16 H ili da pokupite decu sa treninga u 17 h.

Remember the milk aplikacija je dostupna sa bilo kog računara ili mobilnog. Više o ovoj aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#3 TREKAROO

Ova aplikacija je namenjena onim porodicama koje putuju sa decom. Otkrijte dečje aktivnosti, hotele i restorane bez obzira gde se nalazite ili gde želite da idete. Možete pretraživati po rejtingu, ceni, starosti ili udaljenosti, kao i savete o putovanju sa decom. U saradnji sa sajtom www.booking.com imate mogućnost da kroz aplikaciju rezervišete hotele.

Trekaroo je besplatan, a više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#4 WAZE

Ne postoji ništa gore nego da se nađete u neočekivanoj saobraćajnoj gužvi sa decom koja su nervozna i viču sa zadnjeg sedišta. Waze je svetska najveća aplikacija za gužve i navigaciju. Pomoću ove aplikacije ćete biti obavešteni o svim saobraćajnim gužvama, nesrećama i dešavanjima. Takođe, možete da pronađete najjeftiniju benzisku stanicu u blizini, čime možete uštedeti i novac.

Aplikacija je besplatna, a više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#5 KIDS DOC

Kids Doc je aplikacija koja pruža sve savete lekara, vrste simptoma I stanja koje se mogu pojaviti kod vašeg deteta. Ova aplikacija je vodič koji vam pomaže kod donošenja odluka o tome da li je I kada potrebno osigurati pomoć za bolesti ili povrede deteta.

#6 HOME ROUTINES

Ova aplikacija vam omogućava da lako organizujete dnevne I nedeljne zadatke. Takođe, imate mogućnost da pristupite savetima drugih domaćica kako biste olakšali rad. Odličan način da ispratite I one poslove u kojima vam deca mogu pomoći.

Više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
OVO SU POZNATI KOJI SU PROMENILI SVOJE IME, A DA NISTE ZNALI