TOP 6 NAJBOLJIH APLIKACIJA ZA MAME

Danas, mame imaju mnogo obaveza tokom jednog dana, poput spremanja kuće, ručka, spremanja dece za školu i još mnogo toga. Pored mnogo obaveza, mnogim majkama se dešava i da zaborave nešto da urade, pogotovo kada su upitanju zaposlene mame.

Međutim, postoje aplikacije koje mogu učiniti život lakšim. Zato smo izdvojili 6 NAJBOLJIH APLIKACIJA koje mogu zaista da vam pomognu u organizaciji i planiranju obaveza.

Za neke aplikacije je potrebno poznavanje engleskog jezika, pa u slučaju da vam engleski ne ide baš od ruke, uvek se možete poslužiti sa Google translate servisom.

#1 COZI

Cozi je aplikacija koja definitivno treba da bude na vašoj listi. Možda je i najbolja aplikacija za planiranje i smatra se pravim „pomoćnikom porodice“, a pritom je i besplatna.

Cozi je odličan način da sve informacije o vašim aktivnostima i rasporedima držite na jednom mestu i tako nećete zaboraviti važne događaje.

Ovu aplikaiju mame mogu da koriste za pisanje liste za kupovinu, čuvanje recepata, planiranje obroka i kupovine sastojaka i slično.

Cozi aplikacija je dostupna sa bilo kog računara ili mobilnog. Više o ovoj aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#2 REMEMBER THE MILK

Ova aplikacija će vam pomoći da sastavite listu sa dnevnim obavezama i da njima upravljate. Remember the milk aplikacija omogućava da sve obaveze koje imate budu sastavljene u jednostavne liste i obaveštava vas kada nailazi određenji događaj. Na ovaj način nikada nećete zaboraviti da odete do banke do 16 H ili da pokupite decu sa treninga u 17 h.

Remember the milk aplikacija je dostupna sa bilo kog računara ili mobilnog. Više o ovoj aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#3 TREKAROO

Ova aplikacija je namenjena onim porodicama koje putuju sa decom. Otkrijte dečje aktivnosti, hotele i restorane bez obzira gde se nalazite ili gde želite da idete. Možete pretraživati po rejtingu, ceni, starosti ili udaljenosti, kao i savete o putovanju sa decom. U saradnji sa sajtom www.booking.com imate mogućnost da kroz aplikaciju rezervišete hotele.

Trekaroo je besplatan, a više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#4 WAZE

Ne postoji ništa gore nego da se nađete u neočekivanoj saobraćajnoj gužvi sa decom koja su nervozna i viču sa zadnjeg sedišta. Waze je svetska najveća aplikacija za gužve i navigaciju. Pomoću ove aplikacije ćete biti obavešteni o svim saobraćajnim gužvama, nesrećama i dešavanjima. Takođe, možete da pronađete najjeftiniju benzisku stanicu u blizini, čime možete uštedeti i novac.

Aplikacija je besplatna, a više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

#5 KIDS DOC

Kids Doc je aplikacija koja pruža sve savete lekara, vrste simptoma I stanja koje se mogu pojaviti kod vašeg deteta. Ova aplikacija je vodič koji vam pomaže kod donošenja odluka o tome da li je I kada potrebno osigurati pomoć za bolesti ili povrede deteta.

#6 HOME ROUTINES

Ova aplikacija vam omogućava da lako organizujete dnevne I nedeljne zadatke. Takođe, imate mogućnost da pristupite savetima drugih domaćica kako biste olakšali rad. Odličan način da ispratite I one poslove u kojima vam deca mogu pomoći.

Više o aplikaciji saznajte na OVOM linku!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
NAJLEPŠE ULICE SVETA