VAŠ KARAKTER OTKRIVAJU PRSTI NA KOJIMA NOSITE NAKIT
VAŠ KARAKTER OTKRIVAJU PRSTI NA KOJIMA NOSITE NAKIT

VAŠ KARAKTER OTKRIVAJU PRSTI NA KOJIMA NOSITE NAKIT

Prstenje je jedan od omiljenih aksesoara svake žene. A da li ste se ikada zapitali šta simboliše izbor prsta na koji stavljate ovaj nakit?

PALAC

Ako prsten najčešće stavljate na palac, onda spadate u jake i snažne žene koje zrače samopouzdanjem. Uglavnom ste u centru pažnje i volite da dominirate u svakoj situaciji.

KAŽIPRST

Ako je kažiprst tvoj izbor, to znači da ste osoba koja je sklona histeriji. I najmanja sitnica može da vas izvede iz takta i zbog toga često umete da se posvađate sa ljudima ok osebe. Sa druge strane, prsten nakažiprstu može da simboliše i ambiciju i duhovitost.

SREDNJI PRST

Prsten na srednjem prstu karakterišete kao pozitivnu i posvećenu osobu. Veoma ste odani i pogodni za saradnju. Lako se prilagođavate u svakoj situaciji.

DOMALI PRST

Naravno, domali prst najčešće pokazuje to da li ste udati ili ne. Zanimljivo je da u nekim kulturama simbolizuje čistoću, odnosno život u suzdržavanju od intimnih odnosa, sve dok nedođe vreme za brak. A u davnim vremenima su smatrali kako kroz domali prst prolazi živac koji void pravo u srce, zato je baš ovaj prst predstavnik braka i ljubavi.

MALI PRST

Ovaj izbor pokazuje vašu kreativnost. Volite da se razlikujete od drugih.Takođe simbol prstena na malom prstu specifičan je za inteligentne i intuitivne žene.

Izvor: www.malisaveti.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.