VAŠ KARAKTER OTKRIVAJU PRSTI NA KOJIMA NOSITE NAKIT

Prstenje je jedan od omiljenih aksesoara svake žene. A da li ste se ikada zapitali šta simboliše izbor prsta na koji stavljate ovaj nakit?

PALAC

Ako prsten najčešće stavljate na palac, onda spadate u jake i snažne žene koje zrače samopouzdanjem. Uglavnom ste u centru pažnje i volite da dominirate u svakoj situaciji.

KAŽIPRST

Ako je kažiprst tvoj izbor, to znači da ste osoba koja je sklona histeriji. I najmanja sitnica može da vas izvede iz takta i zbog toga često umete da se posvađate sa ljudima ok osebe. Sa druge strane, prsten na kažiprstu može da simboliše i ambiciju i duhovitost.

SREDNJI PRST

Prsten na srednjem prstu karakterišete kao pozitivnu i posvećenu osobu. Veoma ste odani i pogodni za saradnju. Lako se prilagođavate u svakoj situaciji.

DOMALI PRST

Naravno, domali prst najčešće pokazuje to da li ste udati ili ne. Zanimljivo je da u nekim kulturama simbolizuje čistoću, odnosno život u suzdržavanju od intimnih odnosa, sve dok nedođe vreme za brak. A u davnim vremenima su smatrali kako kroz domali prst prolazi živac koji void pravo u srce, zato je baš ovaj prst predstavnik braka i ljubavi.

MALI PRST

Ovaj izbor pokazuje vašu kreativnost. Volite da se razlikujete od drugih.Takođe simbol prstena na malom prstu specifičan je za inteligentne i intuitivne žene.

Izvor: www.malisaveti.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.