dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nikako ne uspevate da završite sa svojim redovnim obavezama. Sto stvari vam smeta i odvlači vam pažnju. Popodnevni I večernji sati su dobri za kontakte sa suprotnim polom, postoji lepa energija i raspoloženost za flertovanje .

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Samo malo povedite računa o svom nastupu pred drugima, I sve bi trebalo da bude u redu. Ako trebate da se dogovorite nešto, bolji je period posle dvanaest časova, jer ćete tada biti stabilniji I sigurniji u sebe. Danas dobro raspoloženje I sklad sa voljenom osobom. Osećate se sigurno I ispunjeno pored partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete završiti jedan zaista veliki posao. I sami ćete biti iznenađeni koliko je na kraju sve to prošlo bez teškoća kojih ste se bojali I očekivali ih. Drugi deo dana je dobar momenat za izlazak, za druženje sa prijateljima ili jači kontakt sa simpatijom, partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prvi deo dana može vam doneti nervozu I preokupiranost ličnom problematikom I malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite sa svojim redovnim obavezama. Period od podneva ipak donosi stabilizaciju. Posao stavite na prvo mesto.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedna važna ponuda dolazi do vas I imate velika očekivanja. Kako dan bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje, sve podsticajnije I možete završiti mnogo više posla od onoga što ste planirali. Bićete posebno dobro raspoloženi I velikodušni prema voljenoj osobi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da danas nećete primećivati ništa oko sebe, u potpunosti obuzeti stvarima koje morate završiti. To je baš šteta, jer nečije oči vas budno prate tokom celog dana. Izgleda mi da samo vi ne vidite koliko je neko zainteresovan za vas. Šta da se radi, trenutno je sve ono vezano za posao prioritet.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste ratoborno raspoloženi u prvom delu danaI kolege I saradnici teško izlaze na kraj sa vama. Drugi deo dana je nešto bolji po vas jer ćete naći dovoljnu dozu smirenja u sebi da obavite sve ono što vam je poslovno I emotivno važno. Dobar kontakt sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Današnji dan bi mogli svesti na jednu rečenicu – od plana do realizacije. Posvetićete se maksimalno svojim planovima I vredno raditi na njima da biste kraj dana dočekali zadovoljni postignutim uspehom. Danas dobijate ono što želite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedan od saradnika je u poslednjem trenutku promenio detalje obaveze koju obavljate I vi sada morate da radite ispočetka. Gunđaćete u sebi, ali biti uporni da završite na vreme. Dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodnima – zanimljiv kontakt sa osobom koja vas zanima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prvi deo dana vam može biti dosta naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa poslovnim saradnicima. Nemojte odmah da odustajete, drugi deo dana je po vas mnogo podsticajniji I tada će biti mnogo lakše pronaći zajednički jezik. Popodne I veče su odlični za emotivne susrete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Prave dogovore je moguće napraviti uz samo malo usklađivanja, a vama to neće predstavljati teškoću danas. Lako izlazite na kraj sa svakodnevnom problematikom. U emotivnim odnosima na vrlo mudar I suptilan način pokušavate da izvučete iz voljene osobe neka obećanja ili dogovore.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Emotivni segment vam danas odvlači pažnju od svakodnevnih obaveza. Postoje problemi u odnosu sa voljenom osobom I moguće je da su prebacivanja sa njene strane krenula od ranog jutra. Tek u popodnevnim satima uspećete da povratite svoju poljuljanu koncentraciju.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
PROFITEROLE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 23.12.2020.