AKSESOARI KOJI ĆE VAŠ MODNI STIL PODIĆI NA VIŠI NIVO
AKSESOARI KOJI ĆE VAŠ MODNI STIL PODIĆI NA VIŠI NIVO
Foto: herstylecode.com

TOP 5 AKSESOARA KOJI ĆE VAŠ MODNI STIL PODIĆI NA VIŠI NIVO

Aksesoari su od presudnog značaja za svaki look, to svaka dama opsednuta modom zna. Aksesoar, za koji god da se odlučite, ima moć da svaki vaš stajling podigne na viši nivo.

Koliko god da se razumete u modu, potrebno je da budite odvažne i da znate kako na pravi način da osvežite vaš kompletan look.

Ovo su TOP 5 AKSESOARA koji će vaš modni stil podići na viši nivo.

#1 NAKIT

Onda kada želite da se istaknete, nakit je savršen za to. Nikada ne napuštajte kuću bez bar jednog komada nakita. Nakit možete uklapati uz svaki stajling i uz svaku sezonu. Nakit je idealan aksesoar da izrazite svoju jedinstvanost.

Foto: herstylecode.com

#2 OBUĆA

Obuća vrlo lako može da transformiše vašu kompletnu odevnu kombinaciju. U obuću uvek treba da investirate, birate kvalitetne, u boji, drugačije.

Foto: vogue.co.uk

#3 MARAME I EŠARPE

Marame i ešarpe možete nositi preko cele godine. One mogu osvežiti svaki vaš outfit i veoma su dobar način kada želite da svojoj odevnoj kombinaciji unesete malo boje.

Foto: marilynagency.com

#4 KAIŠEVI

Kaiš svakako može da utiče na celokupni izgled, naravno, ako uklopite kako treba. Ipak, treba znati kada je suvišan. Postoji mnogo modela i veličina. Možete ga nositi uz farmerke, pantalone, suknje, haljine ili tunike… kaiš jednostavno morate imati u svom ormanu.

Foto: carolinaherrera.com

#5 TORBE

Većini žena, torba je neizostavan komad koji moraju posedovati. Torbe predstavljaju oličenje stila. Uz pravi izbor svakako upotpunjuju svaki look. Ne postoji žena koja ne bi dala bogatstvo za dobru torbu.

Foto: celebritystyleguide.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.