dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko je spreman da sasluša vaše predloge i ideje. Pravi je momenat da se aktivirate kroz komunikaciju i kontakte sa onima koji su vam važni i da potražite podršku. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i ispunjenost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je više tolerancije. Imate osećaj da svi sa kojima dolazite u kontakt kao da se trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Velike promene u planovima koje vam se neće dopasti. Moguće je da ćete biti nezadovoljni i odnosom voljene osobe prema vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ako ne dobijete informacije koje čekate, aktiviraćete se i početi da „pritiskate“ sagovornike. Još uvek niste spremni da u potpunosti budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada, ali joj šaljete „signale“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Međutim, u kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom možete biti isključivi, sa velikim promenama raspoloženja. Nemojte se inatiti bez potrebe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne dopada vam se što nadređeni samo delimično podržava vaše planove ili inicijativu. Trenutno ne možete da dobijete punu podršku. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaši su planovi ambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Dobra komunikacija sa poslovnim saradnicima, pa sa ove strane možete očekivati pomoć i podršku. Zainteresovanost za osobu preko posla.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Itekako vam stoji mogućnost da popravite stanje finansija, pa nemojte da se iznenadite ako neko bude zainteresovan za poslovni dogovor. Neka neispunjenost postoji kod vas kada su emotivni odnosi u pitanju, pa će vam biti potrebno više pažnje od voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj dan donosi potrebu za za isticanjem I akcijom. Iako će vam raspoloženja varirati, imate dovoljno snage i energije da „isterate“ ono što želite. Neko od kolega vam može priskočiti u pomoć. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlični kontakti i dogovori i ako budete sledili svoju intuiciju – ne postoji način da pogrešite. Jedino što vas može kočiti je neka forma straha ili nesigurnosti – ne dozvolite da vam ovo pokvari šanse koje imate. Osećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate potrebu da druge ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu. Ovi drugi se mogu naljutiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan za dogovore, za kontakte. Jedino što sebi ne smete dozvoliti je statičnost. Jer, može se dogoditi da prolongirate ono što morate uraditi, i time sebi natovarite problem. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ste preuzeli više nego što možete ostvariti. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati da ni vi sami nećete znati odakle da počnete. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, stoje mogućnosti nesporazuma.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.