Bourbon milk punč je kremasti koktel koji ćete obožavati. Ovo nije tradicionalan punč jer je jedan od sastojaka burbon. Savršen je za fensi zabave, a možete ga i pripremiti za opušteno veče sa prijateljima.
SASTOJCI:
Sirup:
1 čaša šećera
1 čaša vode
Punč:
4 čaše mleka
1 čaše burbona
¼ čaše ekstrakta od vanile
¼ sirupa, sami ga spremate, pogledajte recept ispod
1 kašika sladoleda od vanile
za dekoraciju: malo muškatnog oraščića
PRIPREMA:
Sirup:
U maloj šerpi zagrejte šećer i vodu do ključanja. Nakon toga smanjite temperaturu i mešajte dok se šećer ne otopi. Pre upotrebe ohladite na sobnoj temperaturi.
Punč:
U blender stavite mleko, burbon, sladoled od vanile, pripremljen sirup i ekstrakt od vanile. Mešajte 8 sekundi. Punč poslužite u čaši dekorisan muskatnim oraščićem.
Živeli!