BOURBON MILK PUNČ

SASTOJCI:

Sirup:

1 čaša šećera

1 čaša vode

Punč:

4 čaše mleka

1 čaše burbona

¼ čaše ekstrakta od vanile

¼ sirupa, sami ga spremate, pogledajte recept ispod

1 kašika sladoleda od vanile

za dekoraciju: malo muškatnog oraščića

PRIPREMA:

Sirup:

U maloj šerpi zagrejte šećer i vodu do ključanja. Nakon toga smanjite temperaturu i mešajte dok se šećer ne otopi. Pre upotrebe ohladite na sobnoj temperaturi.

Punč:

U blender stavite mleko, burbon, sladoled od vanile, pripremljen sirup i ekstrakt od vanile. Mešajte 8 sekundi. Punč poslužite u čaši dekorisan muskatnim oraščićem.

Živeli!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Recept za KOKTEL NEW – YORKER
KOKTEL NEW – YORKER