Mlad mesec u biku
Mlad mesec u biku
Foto: unsplash.com/@robwicks

MLAD MESEC U BIKU 8.5. – Vraćanje stabilnosti

Nakon transformativnih talasa sezone pomračenja, mlad Mesec u Biku 8. maja nas ukorenjuje na mestu stabilnosti. Možda se osećamo važnije da usporimo, uzemljimo energiju i nađemo vremena za tišinu. Mnogo toga se možda promenilo i mnogo toga je u toku, ali dobrodošle energije mladog Meseca vode nas da se odmorimo, napunimo i pronađemo svoj centar.

Mlad Mesec u Biku i planeta neočekivanog

Uran, planeta iznenađenja, buđenja i naglih promena, veoma je aktivan pod mladim mesecom u Biku. Njegova energija može da izazove neki preokret koji može biti težak za navigaciju ili koji može stvoriti osećaj nestabilnosti.

Stvar sa Uranom je da želi da idemo sa tokom. On želi da izađemo iz krute strukture i rutine i prihvatimo nešto novo. Iako ovo nije uvek prijatno, uvek ima šta da naučimo kada energija Urana krasi naše živote.

Ako se nešto neočekivano pojavi ispod mladog Meseca u Biku, pogledajte da li možete da prigrlite tok i dozvolite mu da vas vodi, umesto da pokušavate da ga kontrolišete.

Pogledajte da li možete da se vratite sebi i usredsredite se na ono što vam je potrebno da biste se osećali ‘nahranjeni’.

Mlad Mesec u Biku i planeta izobilja

Jupiter, planeta ekspanzije i obilja, takođe će lebdeti blizu ovog mladog Meseca, aktivirajući energije konjunkcije Jupiter-Uran koju smo imali pre nekoliko nedelja.

Konjukcija Jupiter-Uran predstavljala je početak novog, 14-godišnjeg ciklusa. Ovo je vreme kada smo svi ohrabreni da zakoračimo u novi način postojanja.

Konjukcija Jupitera i Urana je naš signal da je vreme da odbacimo stare načine i prihvatimo nešto novo. Vreme je da pogledamo u budućnost i počnemo da menjamo neke od ideala i vrednosti koje imamo.

Koji god iznenađujući ili neočekivani događaji da se manifestuju za vas krajem aprila, mogli bi se ponovo pojaviti pod mladim Mesecem u znaku Bika. Više informacija bi moglo da se pojavi. Možda ćete se čak osećati više fokusiranim na svoj put.

Koristite sopstvenu snagu poput bika da se krećete putem i verujte da vas i Bik podržava.

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.