Otkrivamo šta treba da znate o zakonu privlačenja
Otkrivamo šta treba da znate o zakonu privlačenja
Foto: lifecoachesblog.com

ŠTA TREBA DA ZNATE O ZAKONU PRIVLAČENJA

Osnovno pravilo jeste da ako svaki dan provedete određeno vreme razmišljajući o svojim željama, povećava se verovatnost da ćete ih ostvariti. Ako očekujete neke stvari, koliko god se one činile nemogućim, ubrzo ćete početi da primećujete rezultate.

Vi imate potpunu kontrolu nad svojim životom i sudbinom.

Poenta je da tačno znate šta želite i svaki dan da razmišljate o tome i budete pozitivni. U tome mnogo pomaže meditacija. Ako svaki dan meditirate, na pola puta ste do cilja. Meditacija je samo jedan od načina kako možete vizualizovati ono što želite.  Vizualizacija se može opisati kao jedan alat pomoću koga možemo uticati na sebe i svoje osobine, kao i lakše dolaziti do željenih stvari.

Treba da odlučite šta tačno želite. Ovo je najteži deo verovali ili ne. Kada počnete sve analizirati verovatno ćete shvatiti da niste hteli ono što ste mislili da želite. Morate odlučiti šta tačno želite bez obzira na to koliko vam se vaš cilj čini neostvarivim.

Kada se odlučite za cilj, potrebno je da se usresredite ka tom cilju i njegovom ostvarenju. Izberite način koji će vam omogućiti da steknete samopouzdanje. To može biti šetnja, sedenje na mirnom mestu ili meditacija u prirodi. Okruženje mora biti opuštajuće i što je tiše moguće. Morate se osećati ugodno. Gledajte da svaki dan razmišljate o tome što želite. Treba da zamišljate svoj cilj pre nego što ga ostvarite. Na taj način ćete početi da gradite volju i želju. Izdvojite makar pola sata svaki dan za opuštanje i razmišljanje. Poenta toga jeste da vaš cilj postane deo vaše podsvesti. Na taj način vaša podsvest počinje da gradi idealne uslove za ostvarenje vašeg cilja. Ako vizualizujete svoj život, smejte se i budite srećni.

Ukoliko se na vašem putu nađe nešto što vam daje mogućnost da ostvarite svoj cilj, iskoristiti priliku. Ako vizualizujete ono što priželjkujete, na vašem putu ćete se susresti sa različitim znakovima i signalima. Budite aktivni i ne dopustite da vam prilika pobegne. 

Budite optimistični i razmišljajte o tome kako ste sve bliži svom cilju. Uvek imajte na umu da pozitivne stvari dolaze pozitivnim osobama, tako da vežbajte optimizam i pozitivnost. Uživajte u svakom danu i prestanite da se žalite. Nemojte mrzeti druge osobe jer to donosi negativnost. Što ste više pozitivni, to ćete privući više pozitivnih stvari. Ako imate problema sa donošenjem odluke o tome šta želite, stručnjaci preporučuju meditaciju. Dovoljno da se fokusirate na disanje i zatvorite oči. Probajte da ispraznite svoj um.

Izvor: centarzdravlja.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.