dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vaš nastup je danas izuzetan – komunikativni ste, duhoviti, i možete ostaviti veliki utisak na sagovornika. Daćete sebe sto posto u nekim dogovorima, I biti zadovoljni postignutim u popodnevnim časovima. Lep dan za susret sa partnerom….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše očekujete od nekog i možete biti razočarani ako shvatite da će obećanje biti samo delimično ispunjeno. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, iako to nije bila namera druge strane. Ne primećujete da je neko zainteresovan za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razrešili ste jednu poslovnu dilemu i sada možete da odahnete. Malo je sreće bilo upleteno u sve ovo, ali ne može se osporiti i da je vaše rešenje bilo prilično kreativno. Vi obično kada ste u problemu, smišljate idealne načine da izađete iz istog. Lošija komunikacija sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se od vas traži da donesete neku vrstu odluke ili da nađete rešenje za jedan problem. Dobro znate tačno šta vam je činiti, ali se ustručavate jer ste svesni da će vam neki ljudi zameriti. Vaš nastup prema nekome ko vam je simpatičan biće duhovit i pun samopouzdanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osećate izvesnu teskobu jer vam se čini da u jednom poslovnom kontaktu niste uspeli da prezentujete sebe ili svoje ideje na pravi način. Šta ste učinili, učinili ste.  Ne razmišljajte više o tome. Partner vam vrlo suptilno prebacuje neke stvari, ali se vi pravite nevešti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam je nejasno u jednoj poslovnoj saradnji, ali intuicija vas vuče na pravu stranu. Ipak, još uvek ima elemenata oko kojih ste neodlučni. Emotivni partner odlaže susret kojem ste se radovali. Vaša razmišljanja idu u negativnom pravcu, počinjete da sumnjate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razmišljate o rečima nadređene osobe. Smatrate da ste dobili prave informacije, samo još uvek ne znate kako da to uklopite u ono što vi želite da ostvarite. Pokušavate da jednoj osobi date do znanja da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prepodne iskoristite za sve ono što vam je hitno ili za šta vam treba više energije. Neke lake obaveze ostavite za drugi deo dana, jer će vas umor pomalo savladati, pa ni nećete razmišljati jasno. Partnerova primedba koju je onako usput rekao, jako vam bode mozak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši će se planovi odvijati kako treba, ali samo za ono što trebate odraditi brzo ili na dnevnoj bazi. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti od obaveza. U kasnim popodnevnim satima možete imati kraći susret sa partnerom koji neće biti zadovoljavajuć.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke su informacije koje ste dugo čekali stigle, ali možda prekasno da biste sada mogli da ih iskoristite. No, možda još uvek sve nije gotovo, ukoliko požurite. Dobar momenat da po prvi put izađete sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedna osoba vam pritiče u pomoć baš u trenutku kada vam je to najpotrebnije. Danas sa ljudima sa kojima radite imate dobar odnos i možete doći do zajedničkih rešenja. Odlično je vreme da pokrenete neka pitanja u svom emotivnom odnosu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste danas u potpunosti posvećeni obavezama, ne možete da ne primetite da se stvari ipak ne odvijaju onako kako ste planirali. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali ne činite ništa da biste joj to i stavili do znanja. Još uvek se ustručavate.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.