dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrešavanju. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti  osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas vam stoje mogućnosti vrlo konkretnih i produktivnih dogovora. Uspevaćete da pronađete zajednički jezik sa onima preko puta vas. Ako očekujete neki novac – evidentno je da će doći do kašnjenja. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve će funkcionisati baš kako treba dokle god ne delujete impulsivno i ishitreno. Budite proračunati u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Emotivni partner vas opterećuje konstantnim primedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar dan je pred vama, ukoliko izbegnete opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na bitne stvari. Emotivni segment može biti dosta dobar. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nežnosti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda niste najzadovoljniji u kojem se pravcu odvija poslovni dogovor ili saradnja, ali sada samo možete pratiti razvoj situacije. Ne potencirajte na promenama, jer je pitanje da li su one sada uopšte moguće. Napetost i dalje stoji u emotivnim relacijama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Previše se brinete i razmišljate o jednom poslovnom dogovoru. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, i jedino možete pustiti da vidite šta će razvoj situacije na dalje doneti. Preumorni ste i bez energije, pa je pitanje koliko ćete moći da se posvetite partneru. 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je veliki broj obaveza, ali uz korektan dogovor sa kolegama, sve se može završiti dosta brzo. Neke prepreke izgledaju kao nerešive, ali to je samo na prvi pogled. Emotivno stoji velika stabilnost, mada vi iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobar je momenat da se poslovni planovi pokrenu. U pravom momentu, jer vam izgleda da ste stigli do krajnjih granica i da više ne možete da funkcionišete na ovaj način. Dan je dobar za sve vrste emotivnih kontakata i susreta. Možete se više približiti osobi koja vam je privlačna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Morate da posvećujete dosta vremena situacijama za koje vi lično smatrate da su nebitne ili neisplative. Ipak, to se od vas zahteva, pa – prilagodite se. Mogućnost za kontakt seksualnog tipa sa osobom koja je ili zauzeta ili to morate iz nekog razloga tajiti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Istina je da se situacije ne odvijaju onako kako ste vi to zamislili, ali za divno čudo – vi ste i pored ovoga prilično dobro raspoloženi. Da ne bude ovo zatišje pred buru…Emotivno – iskoristite ovaj dan da se više približite voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će se u poslovnom segmentu verovatno sve odvijati dosta lako i bez opterećenja. Baš vam je potreban jedan ovakav dan – da se za promenu, ni oko čega ne nervirate. Situacija sa voljenom osobom se smirila – sada već funkcionišete mnogo normalnije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobra energija ovog dana uticaće pozitivno na vas. I sami znate da dosta toga nije rešeno, ali vam je lakše da funkcionišete i bolje se osećate. Nekih lepih vesti može biti i u emotivnom segmentu – jedna osoba će jako uticati na vaše raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za vlašku salatu
Prethodni artikal
VLAŠKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.