dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas čeka gomila obaveza koje niste završili u prethodnim danima, a obavljanje svega ovoga će vam teško pasti. Vi ste dan isplanirali drugačije, i moguće je da ćete svoje planove sada morati da promenite. No, za ovo ste i sami krivi – ostavljali ste sve za sutra..

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pre nego što krenete u raspravu sa saradnicima, proverite da nije možda greška do vas. A to je sada itekako moguće. Prema tome, ne dižite tenziju bez potrebe. Ubeđeni ste da voljena osoba krije nešto od vas. Umesto što dramite, sedite i porazgovarajte otvoreno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste raspoloženi da provedete vreme sa članovima porodice ili sa voljenom osobom. Međutim, izvesno je da ćete neke obaveze morati da odradite, a one će vam oduzeti više vremena nego što ste očekivali. No, makar je veče u potpunosti otvoreno i samo „vaše“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako danas morate da završite neke obaveze, definitivno je da će vam to teško pasti. Niste ni malo u fazonu za posao. Danas možete napraviti dogovor sa osobom koja vam se dopada, čak se i susresti u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam ljudi lako kvare raspoloženje. Moguće je da će saradnik zaboraviti na dogovor ili obećanje, što će vas iznervirati. Takođe – moguće je da ćete morati da „skratite“ vreme za jedan emotivni susret, zbog porodičnih ili privatnih obaveza koje morate završiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo se bolje osećate nego u prethodnim danima. Vaše dobro raspoloženje i želja za pokretom su se vratili, pa ćete jako požuriti da završite sve ono što ste propustili. Takođe, popodnevni sati su vreme da se vidite sa ljudima kojima ste to obećali. Odlično i za flertovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Bićete više nego raspoloženi, i lako možete ostvarivati i poslovne kontakte, ali i pokrenuti priču sa nekim ko vam je interesantan. Večernji sati su nešto statičniji, moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove za izlazak. Prijatelji ili emotivni partner vas mogu ispaliti u poslednjem trenutku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vama je dan odličan sve do kasnih popodnevnih sati. Spremni ste za akciju, bilo da je ona poslovne ili emotivne prirode. Međutim, ako ste isplanirali susret sa voljenom osobom ili prijateljima u večernjim satima, verovatno nećete otići. Možete biti pospani ili imati probleme sa glavoboljom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mirni ste, ali niste u posebnom raspoloženju. Moguće je da su uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, pa vam je danas potrebno da se malo „isključite“ i distancirate od svih. Objasnite voljenoj osobi da vaše povlačenje ne bi shvatila na neki lošiji način.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo ste angažovani, ostvarujete lako kontakte sa saradnicima i moguće je da ćete dogovoriti i jedan važan susret. Možete malo nervirati kolege svojim konstantnim podsećanjima da kasne sa obavezama. U emotivnim relacijama danas vladaju mir i stabilnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u velikim razmišljanjima, pravite taktike, planove i počećete da kontaktirate osobe koje vam mogu pomoći. Malo ste manipulativni u odnosu sa voljenom osobom. Želite nešto, ali nećete da to otvoreno i kažete, pa ćete „navoditi“ partnera da sam zaključi šta vam je potrebno….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete napraviti dogovore sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U pitanju je poslovna ponuda koja bi mogla biti isplativa za vas. Hoće vas sve ono što je vezano za novac, pa se aktivirajte i iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Podsetite i svoje dužnike…

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.