dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Može biti nerviranja I pritiska na vas tokom ovog dana, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Promenljiva raspoloženja, pa ćete čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je dobar za privatne poslove, porodične biznise ili za bavljenje ličnim prioritetima. Imate potrebu da ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti utehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Napetosti i težine će biti tokom ovog dana. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, koliko god da ste vi spremni za kompromis, suočavate se sa preprekama od saradnika ili od emotivnog partnera. Stoje mogućnosti za finansijski dobitak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Pokušavate da napravite dogovor sa nekim osobama, ali to teško ide. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumevanja i vaša su ponašanja promenljiva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate svu podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli pitanja ili poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, stvari idu polako ali ipak idu. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite, bar ne u ovom trenutku.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete tek tako lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete voljenu osobu zarad ličnih prioriteta, prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. To prilagođavanje će povremeno teško ići, ali vi ne želite da odustanete. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Suviše je ovaj dan čudan, suviše sa zahtevnom i napornom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam deluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za veće aktivnosti sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta ćete se iscrpeti u toku prepodnevnih sati, jer je obaveza mnogo više nego inače. Drugi deo dana je mnogo bolji za neka emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu maknete iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je prvenstveno dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vreme. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora, a to vam danas i odgovara. Niste u raspoloženju da planirate neke velike izlaske i akcije, umorni ste.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da odradite stare obaveze koje vam nisu mile, ali makar ćete jedan veliki deo zaostataka sada rešiti. Partner nije u nekom sjajnom raspoloženju a vama je potrebno njegovo prisustvo. Samo ne očekujte previše.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.