dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Verovatno je da niste planirali da budete aktivni i smoriće vas što ćete morati da posvetite vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju obaveza i to u velikoj meri. Ostaćete iznenađeni, ali ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas dobre. Kolege i vi zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja..

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas će ovo biti jedan od boljih dana tokom sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vreme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće danas radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Toliko su vam teško pale obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se obradujete što je sve gotovo. Možda imate planove za vikend, ali biste najradije odložili sve i ostali kod kuće da odmarate…

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Obavili ste važan poslovni dogovor i već vidite da je realizacija na dohvat ruke. Danas budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan…stvari ne funkcionišu po vašim željama…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas nemate primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Uspeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrešiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmislite danas da li vredi od drugih tražiti savete. Ovo ne znači da bi saveti bili loši, već mi se čini da vi niste spremni da ih prihvatite. U suštini, prepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni – moguće je da se niste naspavali noćas…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svi su krenuli u isto vreme da vas zovu i ispada da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali. Danas ćete verovatno sve pare spiskati u provodu ili kupovini.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da ste okrenuli novu stranicu u poslovnom segmentu i jako vam je drago što za sada sve ide baš onako kako treba. Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sedeli kod kuće – već pravac u neku šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.