dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Šareno raspoloženje danas. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Sumnjičavi ste prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam unose pometnju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velika količina obaveza, a neke od njih ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam ulepša dan, ali biste trebali da se prepustite i dozvolite njemu da vodi celu situaciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaše raspoloženje je dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je neophodno. Zabrinutost zbog troškova. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi varnice.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Šta god da pokušavate da pokrenete ili ugovorite – suočavate se sa odlaganjima ili blokadama. Nemate prave sagovornike, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritiska svojom preteranom brigom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Razmišljate kakav ste utisak ostavili na poslovnog saradnika. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku zainteresovanost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste nezadovoljni svojim učinkom na poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega ne dobijate informacije koje očekujete. Nervozni ste zbog odlaganja isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom pokušajte da potisnete svoju isključivost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u neželjenom pravcu. Smatrate da se voljena osoba ponaša suviše olako prema primedbama koje joj upućujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima i nije vam jasno zbog čega je njihova nervoza toliko naglašena. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Računali ste da ćete veću obavezu uspeti da završite, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam neke stvari prećutkuje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na neke saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta dominantno i posesivno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve ono što ste planirali kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili projekat. Možete osećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.