dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate dobro da se organizujete, napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali….ili da završite sve obaveze. Bićete nervozni, ali bojim se da vam to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom ili idite u šoping sa prijateljima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je odličan, jer ćete završiti mnogo više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira, ne možete da ga „iskuirate“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog potpuno neosnovanih primedbi nadređenog. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na izlazak ili druženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas kao da vas je neko u struju uključio, jer pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno gubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez ikakvih problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko će vam neke informacije odgovarati i dati vam nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti taman kako treba i na vreme, toliko će vas sa druge strane onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na vaše voljeno biće, koje vas čeka.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite svesni da ako budete pokušavali da posvetite pažnju na više strana i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa. Znam, žurite zbog sastanka koji ste zakazali danas i hoćete sebi da date što više vremena da se spremite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas neće baš svi moći da vas razumeju. Oni koji su navikli na vaš način rada odlično će se uklopiti i u ovo vaše raspoloženje, ali novim saradnicima neće biti jasno šta se dešava sa vama. Danas je komunikacija između vas i voljene osobe odlična.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Frka na poslu definitivno će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene tenzija i napetost i kratki vremenski rokovi – nećete znati ni da li ste došli ili ste pošli. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niti vi znate šta hoćete, niti drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega, naročito ako nadređeni krene da vam upućuje besmislene kritike.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko s jedne strane uspevate da završite sve obaveze i ostvarite interesantne komunikacije sa potencijalnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za neki drugi dan. Dan dobar za nova poznanstva.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim poslovnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika za vas koju bi valjalo iskoristiti. U popodnevnim i večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.