dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne nervirajte se zbog nekih gluposti i sitnica i ne kvarite odličan dan koji je pred vama. Izgurali ste dosta napetu sedmicu i zaista možete biti zadovoljni po mnogim pitanjima. Danas nađite više vremena za sebe i za druženje sa prijateljima, odličan momenat za akciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ste mislili da ćete se danas opustiti, odmah ću vam reći da te svoje planove zaboravite. Vrlo užurban dan je pred vama, definitivno se neće dogoditi ništa loše, ali ćete se osećati potpuno iscrpljeno. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sto posto ste sigurni da bi danas trebalo završiti jednu poslovnu obavezu. Takođe, sto posto ste sigurni da niste ni malo raspoloženi za tako nešto i verovatno ćete ovo odložiti. Ono za šta ste raspoloženi je ljubav i susret sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda još uvek niste spremni za poslovne razgovore, ali danas bi bio dobar momenat da pokrenete pitanja koja su vam bitna. I vi i druga strana ste dobro raspoloženi i lako ćete doći do dogovora. U ljubavi vrlo neobičan dan, mogućnost novog poznanstva.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Informacije koje ste dobili od strane saradnika unose vam živost i raspoloženje. Lako je moguće da se neke situacije koje su do sada bile zakočene, odjednom pokrenu. Danas ćete biti užurbani, ali stižete da odradite sve. Postoji mogućnost i kraće komunikacije sa simpatijom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prilično neočekivano, neko od kolega je spreman da vam izađe u susret i pomogne vam oko obaveze koju niste završili. Koliko god ne hteli da priznate, ovo vam je donelo veliko olakšanje. Sada je lako ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sigurno imate obaveza kojima biste morali da se posvetite. Takođe  – danas imate pametnija posla i nije vam ni do kakvog rada. Trenutno dajete prioritet prijateljima i kontaktu sa voljenom osobom. A za posao važi krilatica – Ono što možeš uraditi danas, ipak ostavi za ponedeljak!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Privatne obaveze vam danas oduzimaju veći deo vremena, ali ćete završiti ono što ste danima unazad planirali. Zato će vam ostati premalo vremena za emotivni segment i moguće je da će se voljena osoba oneraspoložiti zbog toga. Potrudite se da makar imate dobru komunikaciju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jasno je vama da dosta toga morate da promenite u poslovnom segmentu i izabraćete ovaj dan da uvedete novitete koji mogu brzo dati rezultate. Previše se opterećujete u kontaktu sa nekim ko vam je zanimljiv – ostavili ste više nego dobar utisak!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas bi bilo divno ako biste mogli da budete na šest strana odjednom. No, pošto je to nemoguće, napravite dobar plan, organizujte se i rešavajte jednu po jednu stavku. Velika žurba, ali lako možete završiti veći deo. Kontakti sa suprotnim polom vrlo inspirativni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

One stvari koje niste završili u poslovnom segmentu – obaveze i papirologiju – vreme je da odradite. Dobro ste raspoloženi, posao ide lako i nemojte ostavljati na pola da biste se posvetili drugim stvarima – emotivni partner će vas sačekati. Drugi deo dana je rezervisan samo za njega.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kontakt sa nekim sa kim poslovno sarađujete se pokazuje kao vrlo zanimljiv. Sa zadovoljstvom komunicirate sa ovom osobom i ne možete da ne primetite koliko je duhovita i koliko je lako uklopiti se sa njom. Ovo mogu biti jako interesantni trenuci, pokrenite priču još više!

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA BRZE KROFNE IZ RERNE
Prethodni artikal
BRZE KROFNE IZ RERNE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.