dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Od jutros se osećate inspirisano I aktivno. Stalo vam je da što pre pokrenete neke situacije na poslu. Lako možete odabrati prioritete i posvetiti im se. Naglašeno flertovanje i kontakti sa suprotnim polom. Sa emotivnim partnerom dobra komunikacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste stabilni, odlučni i rešeni da sve ono što vam je važno protekne kako treba. Još uvek ne vidite prave rezultate vezane za neki projekat, ali nemate nameru da odustanete. Jedna osoba vam se stalno uvlači u misli. Prija vam da razmišljate o njoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Hteli ne hteli morate danas da se prilagodite drugima i uskladite se sa njihovim tempom i načinom rada. Neke lične obaveze odvlače vam veliki deo vremena. Sigurni ste u posvećenost emotivnog partnera vašem odnosu, ali vam ipak neka ponašanja smetaju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Krenuli ste na posao sa planom – šta sve morate da završite i čemu je potrebno da se posvetite. Ne bih da vam kvarim, ali teško je da ćete uspeti da ostvarite i četvrtinu od planova. Neke situacije će vas omesti. U kontaktu ste sa osobom koja vas podseća na bivšeg partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da je ovo pravi dan, pravi momenat da pokrenete neka pitanja. Napravili ste dobar plan i tačno znate šta vam je činiti. Obratite pažnju na informacije koje vam danas dolaze. Trudite se da uskladite svoje obaveze sa partnerovim, da biste imali više zajedničkog vremena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobro ste razmislili i smatrate da ste našli način kako da rešite neku poslovnu problematiku. Neće sve ići baš onako kako vi to priželjkujete, ali jedan deo posla ćete uspeti da obavite. Primećujete da se neke osobe često „vrte“ oko vas i pokušavaju da vas animiraju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jedna osoba vam danas nudi svoju pomoć, podršku ili vam daje obećanja. Vi niste sigurni da li možete da se opustite i verujete joj. Imate zadršku kada je neko u pitanju i niste spremni da pokažete koliko ste suštinski zainteresovani.  Kontakt „u prolazu“.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Morate da obavite nešto za šta znate da će vam oduzeti dosta vremena, i unapred pravite dogovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Neraspoloženje zbog kašnjenja novčanog priliva. Malo vremena imate da posvetite emotivnom partneru.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas dobijate podršku koja vam je potrebna, a vezuje se za poslovni projekat ili promenu koju želite da uvedete. Nije još uvek vreme za razgovor sa nadređenim oko povišice ili promene radnog mesta, odložite za narednu sedmicu. Flertovanje, laki i površni društveni kontakti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U suštini, zadovoljni ste onim što ste pokrenuli u poslovnom segmentu, samo stoji još uvek blaga doza zabrinutosti kako će se ovo odvijati na dalje. Nemate razloga za brigu. Dobro raspoloženje sa emotivnim partnerom, stoji jaka mogućnost za vrlo intenzivan susret.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate osećaj da se neke stvari menjaju u vašu korist. Očekujete jedan razgovor sa velikim uzbuđenjem i trudićete se da sve ono što je do vas, maksimalno korektno uradite. Dan odličan za nova poznanstva, ali i za druženje sa prijateljima. Ne propustite šansu za dobar provod.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke promene u poslovnom segmentu vam se ne dopadaju, ali sa druge strane – shvatate da su neophodne. U jutarnjim satima možete dogovoriti bitan poslovni sastanak. Intenzivna komunikacija sa jednom osobom, vaši razgovori su sve duži i sve više vam prijaju.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za ukusnu salatu
Prethodni artikal
KOMBINOVANA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.