dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguće je da će tokom ovog dana oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako trebate da zaključite neki dogovor, biti previše zahtevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumete voljenu osobu i njena ponašanja, ali smatrate da neke priče nisu na mestu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan koji ćete želeti da što pre zaboravite. Dolazićete u kontakt sa isključivim i zahtevnim ljudima, a moguće je da ćete trpeti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa poslovnim saradnicima je korektna i teče bez problema. U emotivnom segmentu uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore, ali i obaveze koje su vam date, jer u drugom delu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Velike aktivnosti na poslu danas. Dolazite u kontakt sa interesantnim ljudima, koji imaju zanimljive ponude za vas. Ipak, kada su konkretnije odluke u pitanju – možda biste trebali da potražite savet nekog iskusnijeg. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Lako možete izazvati svađu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako se potrudite, neke neprijatne situacije u poslovnom segmentu ćete uspeti bez po muke da ispeglate i sredite. Dosta toga ćete rešavati u hodu. Troškovi koje niste očekivali mogu vas oneraspoložiti. U emotivnom segmentu – stavite zajednički, a ne sopstveni interes na prvo mesto.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Zadovoljni ste svojim potezima i rešenjima koje ste napravili, ali nemojte slaviti prerano. Moguće je da ćete biti neprijatno iznenađeni razvojem situacije, naročito promenama u dogovorima sa poslovnim partnerima. Niste opušteni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako nešto funkcioniše kako treba – ne menjajte! Vi doduše, samo želite da poboljšate neku situaciju, ali je moguće da će se to pokazati kao loš ili nepotreban potez koji vam  može doneti nerviranje. Pripremate se da obavite razgovor sa voljenom osobom. Nervozni ste i napeti zbog toga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da pronađete zajednički jezik i dogovor sa poslovnim saradnicima. Svesni ste da u nekim stvarima morate napraviti kompromis i određene ustupke. Ne brinite, možete ostvariti solidan dogovor koji će obema stranama koliko toliko odgovarati. Novo poznanstvo i velika zainteresovanost za nekog.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Previše se pouzdajete u ljude i previše očekujete od njih, pa zato nemojte biti razočarani ako se ispostavi da ste opet ostavljeni na cedilu baš onda kada vam je najpotrebnija pomoć. Potrebna vam je otvorena komunikacija sa voljenom osobom, ali to trenutno ne možete da dobijete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako će početkom dana izgledati da vaši planovi funkcionišu bez ikakvih problema, pripremite se da u drugom delu dana možete imati teškoće koje definitivno niste očekivali. Nemogućnost postizanja mirnog dogovora biće aktuelna i u emotivnim relacijama – oboje ste impulsivni i možete izazvati svađu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaše raspoloženje i elan su na vrhuncu tokom ovog dana, ali to nije dovoljno da u odnosu sa saradnicima i kolegama funkcionišete bez problema. pripremite se na manja nerviranja. Možda nećete moći da odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu, sve zbog nagomilanih poslovnih i privatnih obaveza.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
PICA OD STAROG HLEBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 28.01.2021.