dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Problemi u saradničkim odnosima, ali i sa nadređenima. Ukoliko vas šefovi pritiskaju po nekim pitanjima, potrudite se da nađete kompromisno rešenje. Iako vam emotivni partner ne daje nikakve konkretne razloge za ljubomoru, trenutno ne možete da zauzdate svoju posesivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste u pravu. Preispitajte svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje non stop „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako će vam biti teško da prevaziđete neke situacije danas, potrudite se. Kroz dobru komunikaciju i razumevanje sve se može završiti. Dan je odličan za kontakt sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Ako ste slobodni – dajte priliku nekom da vam se približi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prihvatite danas princip harmonije, dogovora, balansa. Samo na taj način ćete uspeti da razrešite odnose sa nekim kolegama i saradnicima. Voljena osoba vas pritiska svojim zahtevima. Trudite se da „iskulirate”, ali to će biti lakše reći nego učiniti….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se bolje organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete da promenite pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis ali to ne funkcioniše. Možda je bolje da ostavite ovo za narednu sedmicu. Emotivno – jaka ljubomora.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Povlačite neke riskantne poteze. Nekima od vas se oni mogu isplatiti, ali generalno – bilo bi dobro da razmislite pre nego što odlučite da delate. Osećate strasti koje ne možete da kontrolišete. Mogu se javiti jaka ljubomora, posesivnost, čak pokušaji da voljenu osobu držite pod kontrolom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke osobe na koje ste računali vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete svoje poverenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tera na žurbu. Okupiranost poslovnom tematikom vas sprečava da se više posvetite osobi do koje vam je stalo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga možda i nije na vašoj strani, ali vi nemate nameru da od svojih planova odstupite. Trudićete se da održavate korektan kontakt sa saradnicima i kolegama, mada će to danas biti teško. Ne dozvoljavate nekim osobama da se mešaju u vaš odnos sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Planovi od kojih ste mnogo očekivali mogu pasti u vodu i biti odloženi na neodređeno vreme, zbog okolnosti koje niste očekivali, a koje ne možete da kontrolišete. Želite da provedete što više vremena sa osobom koja vam je važna, pa odlažete obaveze zbog susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, sa kojima inače imate dobru komunikaciju. Neka nervoza se uvukla i potrebno je da budete strpljiviji u kontaktima. Danas možete biti prilično razočarani ako se dogovor sa prijateljima izjalovi. Emotivno – statičnost i nezadovoljstvo.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA ENGLESKI KOLAČ
Prethodni artikal
ENGLESKI KOLAČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.