dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pitanje je da li ćete uspeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne biste trebali da donosite bilo kakve konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se u potpunosti razlikuju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Okupiranost finansijskim segmentom. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje preterujete po nekim pitanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su suviše promenljiva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dolazite u kontakt sa osobom koja vam nudi pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje, čak je moguća i ljubomora.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Moguće je da će sve ostati samo na razmišljanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neka lična i emotivna problematika vas zaokuplja i moguće je da zbog ovoga nećete moći da budete u fokusirani na svoje obaveze. U emotivnim relacijama – više niste sigurni kako da se postavite prema voljenoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni koliko su iskreni oni sa kojima danas dolazite u kontakt. Sve to izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla budi leptiriće u stomaku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čekate kao na iglama da dobijete neke informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete planove kada je emotivni deo u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će vaši planovi biti realizovani. Dan je dobar da napravite dogovore, jer vam situacije idu na ruku. Nešto ste zamišljeni i nesigurni kada je vaša emotivna situacija u pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da izbalansirate sebe. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o važnim pitanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno – želite više nego što trenutno množete dobiti.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA VOĆNI SMOOTHIE
Prethodni artikal
VOĆNI SMOOTHIE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.