DO LEPŠEG IZGLEDA SA 7 PROIZVODA KOJE SVAKO IMA U KUĆI

Što da kupujemo skupe proizvode za negu kože i kose, kada možemo jednostavno da iskoristimo ono što već imamo u kući.

  1. ASPIRIN

Aspirin je odličan za akne. Izmrvite aspirin (poželjno sa vitaminom C, ako nemate možete dodati malo limunovog soka). Dodajte u čašu vode i namažite na mesto gde je akna.

  1. KOKOSOVO ULJE

Kokosovo ulje je veoma dobro za kosu. Kašiku kokosovog ulja dok je toplo, stavite na kosu i prespavajte. Ujutru operite kosu normalno. Kosa ća vam zablistati.

  1. LIMUN

Sa limunom možete uraditi prirodan piling tela. Isecite limun na pola i na limun stavite malo smedjeg šećera. Koristite za piling tamnih delova kože, kao što su laktovi ili kolena.

  1. BELI LUK

Odličan je za gljivice na noktima, jača nokte i održava ih belim i lepim. 1 čen belog luka stavite u providni lak za nokte i nanesite na nokte.

  1. KROMPIR

Prepolovite krompir na pola i utrljajte ga tamne delove, kao što su kolena, laktovi, pazuh. Krompir će učiniti da tamni delovi posvetle.

  1. JABUKOVO SIRĆE

U flašu vode stavite par kapi jabukovog sirćeta. Posle pranja kose,  isperite kosu sa tom smesom i kosa će vam dobiti neverovatan sjaj. Nemojte koristiti na tek ofarbanu kosu. Odlično je i za kožu. Stavite malo na vatu i utrljajte na kožu.

  1. MED

Kad su vam usne suve, ispucale i crvene, nanesite malo meda i koža će vam se smiriti i vratiće vlažnost.

Prethodni artikal
TAVČE GRAVČE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
SUPER SAVETI KAKO DA SMANJITE ZNOJENJE ISPOD PAZUHA