Iskoristite ono što imate u svom domu za vašu beauty negu
Iskoristite ono što imate u svom domu za vašu beauty negu
Foto. unsplash.com/@kxvn_lx

DO LEPŠEG IZGLEDA SA 7 PROIZVODA KOJE SVAKO IMA U KUĆI

Što da kupujemo skupe proizvode za negu kože i kose, kada možemo jednostavno da iskoristimo ono što već imamo u kući.

  1. ASPIRIN

Aspirin je odličan za akne. Izmrvite aspirin (poželjno sa vitaminom C, ako nemate možete dodati malo limunovog soka). Dodajte u čašu vode i namažite na mesto gde je akna.

  1. KOKOSOVO ULJE

Kokosovo ulje je veoma dobro za kosu. Kašiku kokosovog ulja dok je toplo, stavite na kosu i prespavajte. Ujutru operite kosu normalno. Kosa ća vam zablistati.

  1. LIMUN

Sa limunom možete uraditi prirodan piling tela. Isecite limun na pola i na limun stavite malo smedjeg šećera. Koristite za piling tamnih delova kože, kao što su laktovi ili kolena.

  1. BELI LUK

Odličan je za gljivice na noktima, jača nokte i održava ih belim i lepim. 1 čen belog luka stavite u providni lak za nokte i nanesite na nokte.

  1. KROMPIR

Prepolovite krompir na pola i utrljajte ga tamne delove, kao što su kolena, laktovi, pazuh. Krompir će učiniti da tamni delovi posvetle.

  1. JABUKOVO SIRĆE

U flašu vode stavite par kapi jabukovog sirćeta. Posle pranja kose,  isperite kosu sa tom smesom i kosa će vam dobiti neverovatan sjaj. Nemojte koristiti na tek ofarbanu kosu. Odlično je i za kožu. Stavite malo na vatu i utrljajte na kožu.

  1. MED

Kad su vam usne suve, ispucale i crvene, nanesite malo meda i koža će vam se smiriti i vratiće vlažnost.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.