Pripadnicama ovih horoskopskih znakova flert je naprosto u krvi
Pripadnicama ovih horoskopskih znakova flert je naprosto u krvi
Foto: relationshipsforgrowth.com

ONE SU ROĐENE ZA FLERT: Pripadnicama ovih horoskopskih znakova flert je naprosto u krvi

Verovali ili ne, zvezde su umešale svoje prste gotovo u svaki segment vašeg karaktera, pa tako i u šarm, komunikaciju, harizmu i sve ono što vas čini koketnom i neprikosnovenom u flertu. Ako vam je flert u krvi, sigurno ste rođene kao pripadnice, baš ovih horoskopskih znakova!

LAV

Žene Lavice, postaju glavna atrakcija gde god da se pojave. One uopšte ne moraju da se trude, kako bi privukle mušku pažnju, njihov urođeni šarm i harizma, sasvim su dovoljni, da one postanu meta brojnih udvarača, bez imalo truda.

RIBE

Ribe lako čitaju ljude, pa tačno znaju na koji će način zadobiti pažnju osobe koja ih zanima. One se svojom romantičnom prirodom mogu veoma lako uvući pod kožu ma kome, a onda je sve baš onako kako su zamislile.

BLIZANCI

Žene rođene u ovom znaku na suptilan način mogu zadobiti svačiju pažnju. Zbog svoje prilagodljive naravi, one se snalaze u svakoj situaciji i u svakom društvu. Njihov osmeh i umeće razgovora, upravo je ono što će osvojiti pažnju suprotnog pola na duže staze.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.