Znakovi Zodijaka koji deluju jaki kao stena, a zapravo su veoma osetljivi
Znakovi Zodijaka koji deluju jaki kao stena, a zapravo su veoma osetljivi
Foto: pexels.com

OSOBE MEKOG SRCA: Znakovi Zodijaka koji deluju jaki kao stena, a zapravo su veoma osetljivi

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvostrukoj ličnosti, predstavljaju se hladnijim, a u sebi kriju meko srce.

Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah. Sigurno vam se makar jednom u životu dogodilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je riječ o bezojećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procenili?

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

RAK

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu, ali i mekanu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da jake osobe koja skriva svoje osećaje. Mnogima deluju odbojni, a ispod te maske krije se osetljiva ličnost koja je spremna skočiti u vatru za ljude koje voli.

DEVICA

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmerene i hladnokrvne osobe koju retko što dotiče, ali u suštini ima predivno srce. Device su empatične i spremne pomoći drugima. Na poslu su perfekcionisti, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri. Iako svoje svoje bliske osobe znaju naljutiti svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

ŠKORPIJA

Reč je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu, shvatićete da su najodanije i najosetljivije osobe na koje uvek možete računati. Oni su spremni sve uraditi za svoje prijatelje i obitelj dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatije i dobrote.

Izvor: espreso.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.