DNEVNI HOROSKOP ZA 02.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan vam daje mogućnosti  da proširite svoje poslovanje i usmerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nije nerešivo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte presirati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primedbe koje joj upućujete I bićete pomalo nervozni I napeti zbog toga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uspeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je zaista oduzimala mnogo vremena I živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji I opušteniji momenti na poslu. Neka iznenađenja danas idu kroz finansijski segment – ne rizikujte mnogo kada je novac u pitanju. Emotivno – skroz ste dobro.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite, jer se danas postavljate suviše zahtevno, pa je reakcija drugih potpuno prirodna.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim delom ćete vi ovome doprineti, jer se postavljate suviše autoritativno. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima, naročito sa onima koje volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Suviše se opterećujete nekim situacijama I sami sebi nabacujete tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se malo opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom ovog dana možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica nekih promena koje se dešavaju u poslovnom segmentu, a za koje još uvek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nervoza je prisutna u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima I autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana jake mogućnosti da napravite dogovor na brzinu koji vam može za kratko vreme napuniti novčanik. Nemojte propustiti svoju priliku. Što se emocija tiče, nekih malih pomaka u komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom ovog dana nećete uspeti da napravite dogovor kojem ste se jako nadali. Takođe, ako sta radili neki dodatni posao, dobićete manje novca od očekivanog. Kontakt sa osobom koja vas interesuje će biti jako intenzivan. Podrška od strane voljene osobe vam je sada najbitnija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bićete malo isključivi u komunikaciji, možda prezahtevni ili naporni osobama sa kojima dolazite u kontakt. Pokušajte da promenite nešto u svom nastupu, da ne biste previše opterećivali druge. Emotivno – lep dan sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Često ćete imati razmimoilaženje u komunikaciji sa osobama sa kojima sarađujete. Ne potencirajte na svojim stavovima, već pokušajte da se usaglasite. Malo truda sa obe strane će biti dovoljno. U emotivnom segmentu – previše očekujete od partnera.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
DNEVNI HOROSKOP ZA 04.04.2020.