dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nije vam jasno zbog čega nadređeni ne pokazuje zainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u rasprave zbog svog lošeg raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – mirno stanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Čini vam se da za šta god da se uhvatite da uradite – nikako ne uspevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Ne nervirajte se, prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom…

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog lične problematike.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsećajte je na njene prošle greške.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju, što vam neizmerno prija.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako imate nameru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi deo dana. Tada ćete biti više fokusirani i koncentrisani, a samim tim i mnogo bolje predstaviti svoje ideje i sebe. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nesigurnost i neizvesnost po pitanju nekih poslovnih situacija biće naglašene u prvom delu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete jasnije videti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Prilično naporan i konfuzan dan. Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne istrčavajte sa predlozima niti reagujte u prvom delu dana. Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodne kada imate više ubedljivosti i dobre energije. Zamerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA SALATU OD RIŽE
Prethodni artikal
SALATA OD RIŽE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.