dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vi ste danas u nekom raspoloženju ni tamo ni vamo. Kao da ne možete da pohvatate svoja osećanja. Možda vam je potrebno da porazgovarate sa nekim od prijatelja i da ispričate sve ono što vas muči. A prijalo bi vam i da prošetate na čistom vazduhu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi baš bilo dobro da se okrenete romantici i posvetite voljenoj osobi. Imate savršene uslove za susret i sa nekim ko vam je interesantan, a koga biste voleli bolje da upoznate. Pravi je trenutak da se na jači način povežete sa ljudima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mislim da bi zaista bio red da danas napravite dogovor o susretu sa tim nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da neke stvari nosite u sebi, izjasnite se. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

I danas će emocije i strast biti na prvom mestu kod vas. Ukoliko imate partnera, zadovoljni ste odnosom sa njim i želećete da provedete što više vremena zajedno. Ukoliko ste sami shvatićete da privlačite poglede nekog ko je i vama interesantan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pažnju emotivnog partnera ćete najbolje privući ako budete spremni da napravite kompromis i da konačno stavite tačku na čarke i distancu iz prethodnih dana. Ukoliko ste pak sami, vreme je za inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne može se reći da ćete baš biti smoreni tokom današnjeg dana, ali vam se ne radi ama baš ništa. Ako ste obećali prijatelju susret, verovatno je da nećete otići ili će on biti vrlo kratkotrajan. Nešto trenutno niste zadovoljni ni svojim ljubavnim životom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vas zanimljivo izaziva i ne možete a da ne odreagujete. Zanimljiva vam je komunikacija sa ovom osobom. Ukoliko rešite da provedete dan sa emotivnim partnerom, trudićete se da zajedničko vreme protekne u dobrom raspoloženju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako tokom prethodnih dana niste imali dovoljno vremena za porodicu, danas ćete se potruditi da ovo ispravite. Doduše, biće par momenata kada će napetost između vas i partnera biti na granici rasprave, ali sa malo volje uspećete ovo da prevaziđete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prepuštate voljenoj osobi inicijativu oko planova. Trudićete se da partneru ispunite i neke male i malo veće želje i da nadoknadite ono što ste možda u prethodnim danima propustili. Moguće je da će partner imati zanimljive ideje o izlasku.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Spremni ste da pokažete najlepšu stranu svoje ličnosti nekome do koga vam je stalo. Bićete iskreni, otvoreni, duhoviti, animiraćete ljude oko sebe lako i u suštini – provesti neopterećujuć dan sa mnogo uživanja i u pokretu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Malo ste nestrpljivi u kontaktu sa nekim ko vam je drag ili sa voljenom osobom. Nemate razloga ni za kakvo neraspoloženje, sve je u redu i vi ćete ostaviti dobar utisak. Ne potencirajte ni na čemu, nema potrebe za tim, imate svo vreme ovog sveta na svojoj strani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne želite da budete u potpunosti otvoreni prema jednoj osobi, bilo da je u pitanju neko za koga ste se tek zainteresovali ili trenutni emotivni partner. Neke svoje najintimnije stvari i najtananija osećanja za sada želite da zadržite samo za sebe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.