dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom današnjeg dana možete naći balans u sebi. S jedne strane situacije vas teraju da žurite, dok ste sa druge svesni da možete napraviti greške u impulsivnosti i ishitrenosti. U odnosu sa emotivnim partnerom pravite dramu bez ikakve potrebe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pravi je momenat da se ambicioznije uključite u poslovna dešavanja. Poslovne šanse se mogu otvoriti pred vama i nema potrebe da kočite i budete nesigurni. Dan je odličan da neke situacije, ali i pitanja pokrenete u emotivnom segmentu. Mogućnost novog poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Osećate da imate više energije nego inače. U poslovnom segmentu se sve odvija brzo, povremeno ste nervozni, ali je ovo pozitivna nervoza koja vas tera na pokret. U susretu sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv imate osećaj da vreme leti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da dobro razmislite o svakom potezu. Šanse za ostvarenja postoje, ali ne treba žuriti, već pratiti situaciju i reagovati u pravom momentu. Blagi nesklad u emotivnom segmentu – opterećeni ste razmišljanjima o osobi koja je verovatno daleko od vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bićete dosta zadovoljni energijom i dešavanjima ovog dana. Možda će situacije sporo funkcionisati tokom jutra, ali nema razloga za nervozu – osećaćete se življe kako vreme bude prolazilo. Dobro vreme za komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv, ali i za nova poznanstva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan je dobar za uspostavljanje komunikacije i dogovore sa poslovnim saradnicima jer lako dolazite do kompromisa i zajedničkog rešenja. Ako bude potrebno – napravite i neki ustupak. Voljena osoba traži od vas više vremena, posvećenosti i pažnje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pri kraju ste sa obavezama i već ste počeli da osećate olakšanje, jer shvatate da ćete sve završiti na vreme. Prihvatite poziv za sastanak, jer možete čuti zanimljive vesti ili dobiti dobru poslovnu ponudu. Emotivno se osećate stabilno, sve funkcioniše bez problema.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate prilično poslovnih obaveza i od početka dana ćete prionuti odgovorno na posao. Sada vam je prioritet da sve završite na vreme i nećete obraćati pažnju na povremene distrakcije sa strane. Nadate se da će se jedna osoba pokrenuti prema vama, ali vi nemate inicijativu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Kako dan bude odmicao sve više ćete biti zabrinuti zbog jedne poslovne situacije i moguće loše komunikacije sa saradnikom koji vam je važan. Pokušajte da smirite situaciju koliko god da je to u vašoj moći. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa nestrpljenjem očekujete informacije koje su vam bitne da biste pokrenuli nešto što planirate. Moguće je da će ovo kasniti, ili da će čak biti prolongirano za sutrašnji dan. Nemojte biti razočarani. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, osećate se opušteno pored nje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Trošite dragoceno vreme na nerviranje i bakćete se oko situacija koje ne možete promeniti. Ako vidite da vas neki poslovi previše zadržavaju, pokušajte da svoju pažnju usmerite na druge obaveze. Posvetite se ljudima koji su vam bitni, ne nervirajte ih svojim ponašanjem.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke informacije stižu ranije nego što ste očekivali i moraćete da se „bacite“ na posao. Vrlo podsticajan dan je pred vama kada možete pokrenuti dosta situacija. Danas vas posebno „drma“ potreba za prisustvom bliske osobe, ali je moguće da do susreta neće doći.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.