dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možda ste i sami krivi za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. U svakom slučaju, teško ćete se fokusirati na obaveze koje morate obaviti, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Napetost, posesivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Planovi su danas podložni promenama, pa se nemojte vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti primorani da se okrenete drugim obavezama. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega, pa se potrudite da imate dobru i korektnu komunikaciju sa njima.  Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner se po vašem mišljenju ponaša suviše opušteno u kontaktima sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi sve previše analizirate, u svaki partnerov postupak ili reči sumnjate. Ne stvarajte sebi glavobolju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Može doći do promena u dogovorima. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i neke lične – koje se vezuju za člana porodice ili emotivnog partnera. U ljubavi – danas ravna crta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta ste usredsređeni na obaveze, ali ćete se truditi da i onima koji vas pitaju za savet ili pomoć izađete u susret. Vrlo korektni dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju. Dosta sitnih obaveza – rešavajte ih na vreme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj dan doneće vam dosta intenzivnu komunikaciju i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmeliti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da funkcionišete kao do sada….

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju poslovnih obaveza. Povremeno se može javljati neraspoloženje i osećaj da je sve prebačeno na vas. Zamišljenost u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta naporan prvi deo dana, povremeno tenzija najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Nemoje odustajati od zacrtanih planova. Dobar je momenat da ugovorite susret sa osobom koja vas zanima. U postojećim odnosima sklad i zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite deo planova, ali će se to pokazati kao naporan zadatak. Nerazumevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret, može se preneti i u ljubavni plan. Mogućnost distanciranja od emotivnog partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako se vi lično osećate dobro, poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog preteranih zahteva od strane onih sa kojima radite. Osećate promenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.