dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Toliko će biti sitnih nerviranja, sitnih obaveza, razgovora, trčanja i žurbe, da ćete jedva dočekati kraj radnog vremena. Brz i naporan tempo dešavanja. U emotivnom segmentu – približili ste se osobi koja vas vrlo zanima. Stupite u akciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imate osećaj da niko zaista ne sluša vaše predloge i ideje. Iritira vas cela situacija, ali trenutno ne možete uraditi ništa posebno, sem pokušavati i dalje. Voljena osoba je u nekim svojim akcijama i planovima, a vama je dosadno i potrebno vam je uzbuđenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Čini vam se da što više žurite, situacije se sve više odugovlače, a vi samo gubite snagu i energiju. Ne dozvolite da vas hvata nestrpljenje, tako možete napraviti greške. Nećete uspeti da ostvarite pravu komunikaciju sa osobom koju simpatišete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako još uvek niste u potpunosti uspeli da sredite neke situacije u poslovnom segmentu, ipak ćete danas imati razloga za radovanje. Mogućnost i za manji novčani priliv je pred vama. Danas možete reći partneru nešto što već dugo priželjkujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sada malo žalite zbog nekih prilika koje ste propustili, ali trenutno ne možete uraditi ništa povodom toga. Zadovoljite se onim što imate. Previše obraćate pažnju na mišljenja drugih – ne dozvolite da vam oni određuju odnos sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete junački prionuti na posao, jer više ne želite da otežete neke situacije i dogovore. Jasnije sagledavate dešavanja u poslovnom segmentu i ne brinete se kao u prethodnim danima. Flertovanje preko posla, čak stoji i mogućnost tajnog susreta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne trčite pred rudu kada su neki dogovori u pitanju. Morate da budete malo proračunati, da razmislite, nemojte automatski pristajati povučeni obećanjem dobre zarade. Neraspoloženje zbog previše statičnosti u emotivnom životu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prijatelji su vam od velike pomoći i sigurno je da ćete uz njihovu podršku uspeti da rešite neki problem u poslovnom segmentu. Čini vam se da se sve ono što se vezuje za kontakt sa osobom koja vam se dopada, odvija suviše sporo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan će vam početi naporno, i postoje tendencije da će se u tom maniru i nastaviti. Svi nešto zahtevaju od vas, a vi baš i niste raspoloženi za posao. Niste raspoloženi za društvene aktivnosti, više će vam prijati da budete sa partnerom u tišini i miru, kod kuće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Polako se slažu kockice po nekim pitanjima koja su vam bitna i sve dolazi na svoje mesto. Bićete vrlo zadovoljni onim što danas postignete. Iako vam prija tišina i samoća, možda biste ipak trebali da izađete. Društvo prijatelja i bliskih osoba vam odgovara.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nije baš neki posebno dobar momenat da pokrenete pitanja koja vas interesuju, jer je više nego izvesno da ćete naići na velike prepreke. Ostavite ovo za neki drugi dan, ili čak – sledeću nedelju. Emotivno – mnogo priče, ali akcija – vrlo slaba.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako će vam dan teško pasti, zbog prilične opterećenosti obavezama, ipak je ovo dobar trenutak da završite neke poslove i dogovore. Lako ćete stići do ciljeva. Sa emotivnim partnerom – više se angažujte, previše ste se oslonili na inicijativu druge strane.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.