dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Subota je, da, ali prostora za odmaranje nemate, pogotovo što je ovo odličan dan za bilo šta vezano za poslovni segment. Ne žalite, bićete u potpunosti zadovoljni kada radni dan prođe. U emotivnom segmetnu postaje sve napetije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi bilo dobro raditi, jer dovoljno energije i elana imate da možete završiti i ono što niste planirali. S druge strane, šteta bi bilo propustiti ovakav dan, koji je za vaše emotivne odnose fenomenalan. Možda je bolje da se malo „bacite“ na ljubav….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Da, znam da je naporna sedmica za vama. Ali, tokom ovog dana možete ispraviti propuste, čak možete i „ispeglati“ donekle odnos sa nadređenom osobom. Mislite da možda čak imate rešenje i za jednu nerešenu situaciju sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan dan pred vama koji bi baš bilo fino iskoristiti. I poslovni i emotivni deo je postavljen baš onako kako treba, na vama je samo još da se aktivirate i smatrajte da je pola posla već obavljeno….Neki divni trenuci sa partnerom vas čekaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bolje se osećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan doneti iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, ali definitivno vas čekaju i troškovi na koje niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vas neke situacije u poslovnom segmentu i dalje podbadaju, ipak je današnji dan odličan da dosta toga rešite i završite. Od podneva sledi porast energije, a u večernjim satima imate mogućnost susreta sa nekim interesantnim.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi bi na jednu stranu, ali vas obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobeći – drugi deo dana je odličan za svaku vrstu susreta i kontakta, bilo da su u pitanju prijatelji ili drago biće.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako vam i budu nametnute poslovne obaveze, trudićete se da ih zaobiđete ili odradite na brzinu. Vaši su planovi na drugoj strani, osećate se dobro i spremni ste da osvajate, zavedete, da se odlično provedete. Emotivni segment je danas izuzetan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas možete čuti interesantne predloge od strane kolega ili saradnika. Možda niste imali nameru da posvetite pažnju poslovnom segmentu, ali ovakvu priliku ne bi trebalo propustiti. Postoji šansa i za susret sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stalo vam je da saznate neke stvari i pokušavaćete da prikupite sa više strana informacije. Danas je moguć kontakt sa osobom koja vam može postati vrlo poslovno važna. No, i emotivni deo je postavljen lepo, i za one u vezama, ali i za slobodne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako vas dosta toga odvlači od poslovnih obaveza, gledate da završite sa onima koje ste juče pokrenuli. Potreban je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija „klackati“. Pokušajte da sredite emotivne relacije, danas je to lakše nego inače.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro razmislite kako ćete odgovoriti na jednu poslovnu ponudu. I sami ste svesni da bi ovo moglo biti vrlo dobro za vas, potrebno je samo da uzmete više vremena da je proučite. Emotivni partner vas malo opterećuje i pritiska.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.