dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan ćete provesti u dobrom raspoloženju, sa osobom koju volite ili sa onima sa kojima ste maksimalno opušteni I svoji…Danas je potrebno da budete u pokretu, u kontaktu sa onima koji vam donose osmeh na lice. Opuštanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima okrenućete se prijateljima, pomalo besni na drago biće. Potrudite se da se prilagodite jedno drugom I ne stvarajte tenziju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Izuzetan dan za druženja, za aktivnost, za pokret, za kupovinu I kontakte sa prijateljima. A možda I upoznate nekog novog ko vas može momentalno zainteresovati. Ne sedite kod kuće, potrebno vam je da ovaj dan provedete vrlo aktivno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Napravili ste planove, ali može doći do preokreta. No, bitno je da oni neće biti ni malo loši po vas – samo će vas odvesti na drugu stranu koja će vam itekako prijati. Dan je odličan za druženja, ali I za nova poznanstva I kontakte.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ukoliko imate partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste da budete u pokretu, izlasku. Bilo šta samo da ne sedite. Nećete dozvoliti da vam pokvari planove.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ništa nećete moći da uradite u prvom pokušaju, pa čak ni da se dogovorite sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Smeta vam što morate da se ubeđujete. Budite strpljiviji sa onima koji su pored vas. Dogovor se može postići.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte sedeti kod kuće, osim ako ste napravili planove sa voljenom osobom koje uključuju kućnu varijantu. Naime, danas sijate, blistate I potrebno vam je da budete aktivni I u društvu drugih. Prijaće vam da budete u pokretu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan je izuzetan za sva emotivna pitanja – bilo da već imate partnera ili ste u “potrazi” za srodnom dušom. U prvom slučaju – jake strasti izneđu vas I osobe koju volite. U drugom  – odlične predispozicije za nova poznanstva.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan koji donosi uživanja, rasterećenost, opuštenost i dobru energiju. Budite aktivni I u društvu, pogotovo ako ste trenutno slobodni emotivno. Postoje mogućnosti da ostvarite novo poznanstvo, ali da se I dobro zabavite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve je usmereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Posvećeni ste onima koje volite. Uživaćete  u ljubavi, lepim kontaktima sa suprotnim polom. Moguć je susret sa nekim ko vam je odavno zapao za oko. U partnerstvima – zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne tražite sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam nebitne stvari pokvare ovaj dan. Spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi imate odličan plan sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija otvoriti da planove ostvarite. Partneru se možda neće svideti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za koktel acapulco
Prethodni artikal
KOKTEL ACAPULCO

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.