dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred vama je važan polovni sastanak a moguće je i napraviti dogovor.  Odličan je trenutak da prezentujete ono što vam je bitno i potražite podršku. Pravo je vreme da porazgovarate sa partnerom o pitanjima ključnim za vaš odnos.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama i saradnicima. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete očekivati pozitivan odgovor po pitanju koje vam je od velike važnosti. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam odgovaraju. Pokazujete zainteresovanost prema jednoj osobi. U vezama dan za važne razgovore.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas lako razrešavate nesporazume u komunikaciji. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite određene kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati da uradite. Preko posla danas možete ostvariti jedno zanimljivo poznanstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Budite spremni da zapnete i završite postojeće obaveze, jer je lako moguće da kasnije tokom dana dobijete važnu priliku da se dokažete. Emotivno skladan dan sa partnerom. Slobodnima prostor za lepa druženja i flertovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mogućnost dogovora koji bi vam vrlo brzo mogao obezbediti solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati. Niste posebno raspoloženi ni za partnera. Potrebno vam je vreme da o nekim stvarima razmislite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

U poslu se danas sve lako rešava. Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka osobi koju poznajete od ranije. Očekuje vas zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite, to samo može biti shvaćeno pogrešno. U emotivnim vezama od samog početka dana ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan odličan za finansijske prilive. Novac vas hoće, pa je moguće sklopiti dogovor koji će vas obezbediti na duži rok. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Postavite se odgovorno prema obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U emotivnim odnosima strast.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.