dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete uspeti da na pravi način izađete na kraj sa poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste prilično dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napravili ste plan prioriteta I obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas usporiti. A malo i iznervirati. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete želeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete i uspeti. Moguće je da će neko od kolega pokušavati da manipuliše vama, ali ćete mu brzo pokazati da je „provaljen“. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kao da ste tokom ovog dana u „praznom hodu“. Ništa se podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite kao muva bez glave da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupnicu, pa u svađu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u velikoj žurbi, pokušavajući da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Uvedite više strasti u svoje emotivne relacije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam pozitivna kritika od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači naglašena je u drugom delu dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke velike obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete veliku rasterećenost. Danas je dan za opuštanje od napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbegavate veliku gužvu i jače kontakte sa poslovnim saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas biste mogli čuti dosta zanimljive vesti od strane poslovnog saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svesni da će ovde realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ste vrlo otvorena osoba i danas će vam smetati jer će vam se činiti da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u emotivnom kontaktu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odredite prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije sa strane ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je vrlo bitna, da ne biste napravili propuste u poslovnom segmentu. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi se uvek trudite, ako ste ikako u mogućnosti, da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Ljudi su jednostavno takvi, prihvatite to.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.