dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osoba koja vam je poslovno važna spremna je da se sastane sa vama i sasluša vaše predloge.  Odličan je trenutak da potražite podršku. Posvetite se danas voljenoj osobi – pravo je vreme da porazgovarate o vama bitnim stvarima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete očekivati pozitivan odgovor po pitanju koje vam je od važnosti. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Lako razrešavate nesporazume. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite određene kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati da uradite. Preko posla danas možete ostvariti jedno zanimljivo poznanstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Budite spremni da žestoko zapnete na poslu. Osobe koje su iznad vas žele da vide kako se snalazite u novim okolnostima i novim obavezama koje ste dobili. Danas se pokažite. Emotivno skladan dan sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mogućnost dogovora koji bi vam vrlo brzo mogao obezbediti solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati i povući u sebe. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da dopre do vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je poslovno bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka nekom koga već poznajete od ranije. Očekuje vas vrlo zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite. U emotivnim vezama ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan odličan za finansijske prilive. Danas je moguće sklopiti dogovor koji će biti isplativ. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Postavite se odgovorno prema obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U vezama – strast stavljate na prvo mesto.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.