dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza i napetost su prisutni, pa budite obazrivi u komunikacijama tokom dana. Onima koji su vozači savetujemo oprez u saobraćaju, jer ste trenutno dekoncentrisani, a u isto vreme brzate. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za blaži vid rekreacije ili šetnju van grada.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike poslovne obaveze koje morate završiti tokom dana, a niti imate dovoljno vremena niti imate podršku i pomoć od drugih. Šta više – osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Stigao vas je umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ako vam je za neki posao potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Moguće su greške. Možda bi bilo dobro da danas uzmete više vremena za svoj odmor i opuštanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Komplikacije u planovima koji su vezani za poslovne obaveze i projekte. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti prilično teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam nikako neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti buran. Pokušajte da ovo okrenete na strast.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da budete tolerantni u jednom dogovoru, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta. Tenzije su naglašene u odnosu sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Zaista je neophodno da napravite kompromis.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke stvari zaista više niste spremni da tolerišete i postavićete jasnu granicu u odnosu sa poslovnim saradnikom. Na žalost, druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite neke loše situacije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iskobeljate. Teško se uklapate, mada ćete se istinski truditi da neke stvari odradite na vreme. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas teško uspevate da se fokusirate na svoje obaveze. Jako su vam neophodne promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Gledaćete da što pre otaljate ono što imate i da pobegnete. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste jako bliski.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće dosta lako rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja sa obe strane. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i teško ćete ostvariti željeni susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nerazumevanje je naglašeno u dogovorima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas bi trebalo da se potrudite i održite dobru komunikaciju sa autoritetima i nadređenim osoboma. Na neke stvari sada ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je neophodno da napravite ustupak u poslovnim dogovorima, jer je moguće da na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Odličan recept za medeno srce
Prethodni artikal
MEDENO SRCE
Saveti kako da negujete suvu kosu
Sledeći artikal
PRAVILNA NEGA SUVE KOSE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.