dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan u kojem uspevate da uskladite sve svoje planove i ostvarite ih. Deo ove nedelje ćete posvetiti svojim ukućanima, a dobar deo – emotivnom partneru. Danas se lako uklapate sa onima koji su pored vas i donosite jedni drugima dobro raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nemojte dozvoliti da budete zatrpani obavezama. Ostavite dovoljno prostora i za kontakte i susrete sa onima koje volite – najpre prijateljima, ali i rodbinom i članovima porodice. Sa voljenom osobom danas postoji dobro razumevanje i sklad.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odličan dan je pred vama. Najpre za emotivna pitanja, ali i za zabavu i kontakte sa prijateljima. Moguća su nova poznanstva koja će vam ulepšati dan. U postojećim emotivnim odnosima dolazi do poboljšanja komunikacije i lepih zajedničkih trenutaka.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Obaveze vuku na jednu stranu, srce na drugu. Pokušajte da napravite kompromis i ispoštujete sve one kojima ste to obećali. Sa članovima porodice danas postoji lep kontakt i dobro raspoloženje. Posvetite više vremena onima koji su vam najbliži.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Najbolje ćete se osećati ukoliko ceo dan provedete u pokretu, u mnogobrojnim susretima i razgovorima. Najopuštenije i najlepše trenutke imate preko prijatelja, mada ni sa emotivnim partnerom nećete proći loše. Samo izbegavajte škakljive teme.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pomalo ste zabrinuti zbog stanja vaših finansija i ceo dan ćete se presabirati i kalkulisati. Nemojte dozvoliti da vas ovo u potpunosti okupira i spreči da se opustite u kontaktima sa onima koji su vam bliski i koje volite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U ovaj dan ulazite sa blagom nervozom, ali će ona u nestati već u kasnijim prepodnevnim satima. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta, posebno ne emotivni partner. Sve možete regulisati na lepši i mirniji način, šta više – uživati zajedno u ovom danu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Obaveze sa kojima niste završili tokom radne nedelje i dalje vas pritiskaju i ne dozvoljavaju vam da u potpunosti iskoristite ovaj dan. Ono što je zaista neophodno i hitno odradite – sve ostalo batalite i opustite se sa onima koje volite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prija vam energija ovog dana jer vas pokreće. Vrlo rado ćete provesti vreme u nekim opuštenim aktivnostima, najpre sa prijateljima. No, čini mi se da će i emotivni partner uspeti da ukrade malo vašeg vremena za sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan je dobar da sa članovima porodice organizujete okupljanje, druženje, ručak. No, ukoliko ste od onih Jarčeva koji žele da više vremena posvete sebi, i to je moguće. Možete se lepo provesti u prirodi, sami ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Izuzetno aktivan dan je pred vama. Nećete se smirivati, non stop ćete biti u pokretu i odjednom organizovati više situacija. Vaši planovi su ostvarivi i ne želite da odustanete ni od jednog. Bilo da je u pitanju ljubav, prijatelji, zabava – sve stižete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ćete želeti da više vremena posvetite planovima sa emotivnim partnerom – ipak ispada da će vam dobar deo dana oduzeti kontakti sa porodicom i prijateljima. No, ne verujem da će vas to sprečiti da provedete lepe trenutke sa osobom koju volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/ Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.