dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sukob, nervoza i moguće rasprave sa poslovnim partnerima I saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, već pokušajte da nađete zajednički jezik. Prvi deo dana je bolji za dogovore. Nemojte svojom napetošću i nervozom ugroziti svoje emotivne relacije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bićete nervozni zbog troškova koji se vezuju za kuću ili člana porodice. Veći odliv novca. Rešenje se može pronaći, iako ćete u početku smatrati da su neke situacije previše komplikovane. Emotivno – manje rasprave sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bićete nešto brži “na jeziku”.  Ako vas saradnik ili nadređena osoba budu kritikovali, nemojte automatski biti spremni za raspravu. Mirnim razgovorom ćete više postići. U emotivnim relacijama usporenije I teže funkcionišete u večernjim satima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Preosetljivost I lako ćete reagovati I na pozitivne, ali više na negativne stimulanse.  Iako ste nesigurni u sebe, potrudite se da to oni oko vas ne primete. Voljena osoba vas je „bocnula u srce“ nekim izjavama. Možete se povući u ćutanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj vam dan donosi pojačanu potrebu da se istaknete. Gužva kreće već od prepodnevnih sati – pripremite se psihički. Emotivni partner se ne ponaša u skladu sa vašim željama. Razmislite da li ste prezahtevni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zbunjeni ste razvojem nekih situacija, koje ne idu  u pravcu koji ste očekivali. Moraćete svoje planove danas jednim delom da promenite. U emotivnom segmentu – voljena osoba je u lošijem raspoloženju i suviše lično može doživljavati vaše primedbe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tempo I način funkcionisanja poslovnih saradnika nikako vam ne odgovara. Drugi vas suviše usporavaju. Moraćete danas da im se prilagodite, hteli ili ne hteli. Partner je suviše kritizerski raspoložen prema vama. Trudite se da « iskulirate ».

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prosto vam je muka od svega onoga što morate završiti. Prikupite svoju energiju i odradite ono što je najneophodnije, ostalo ostavite za sutrašnji dan. Pokušajte da ne budete nervozni u komunikaciji sa drugima, pogotovo sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervozni ste, iako realno gledano – sve funkcioniše bez većih problema. Pritisak koji osećate počeće da popušta u drugom delu dana.  Napeti ste i u odnosu sa voljenom osobom, mada se trudite da kontrolišete svoja ponašanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Non stop imate zastoje i blokade od strane drugih, koje vas sprečavaju da  funkcionišete normalno u svakodnevnim obavezama. Pokušajte da „iskulirate“ nečije reči – svađe vam ne idu u prilog, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neplanirani troškovi koji se vezuju ili za posao ili za usluge, moguće od strane majstora. Zadržite prisebnost, nervoza će vas pratiti samo u prepodnevnim satima. Ako ste slobodni – dve osobe vas podjednako interesuju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vas na poslu očekuje gust raspored i gomila obaveza, a verovatno i kontakti sa napornim ljudima.  Trebaće vam vremena da se organizujete, pa ćete tek od popodnevnih sati krenuti da funkcionišete normalno. U emotivnom segmentu – flertovanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.