dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jake šanse da izgladite bitne odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, ali pustite da sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete se osećati iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rešenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam ne idu na ruku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U dobrom ste raspoloženju, komunikativni, duhoviti i spremni da se angažujete. Napravićete više uspešnih dogovora, ali biti I u priličnoj žurbi da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za razgovor sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Raspoloženje vam je mutno, pa ćete funkcionisati sa oscilacijama. Ne dozvolite da vas nesigurnosti spreče da budete aktivni, jer imate dobre šanse da napravite važan dogovor. Dobar momenat za razgovor sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan je trenutak da pokrenete i uradite ono o čemu ste intenzivno razmišljali i planirali. Srećne okolnosti su na vašoj strani, energija je jaka, pa se sada može postići i više od očekivanog. Malo ste emotivniji nego inače.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve se dešava onako kako ste vi planirali pa ćete biti zbunjeni razvojem situacije. Čak i neke promene koje dolaze danas vam odgovaraju, pa budite vredni i aktivni, jer ćete postići mnogo! Emotivno – dan je otvoren za avanturu i strast.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako vidite da se stvari pokreću, ipak niste u najboljem raspoloženju. Suviše je sporo, suviše teško, suviše prepreka pred sobom vidite. Ne budite malodušni, promenama treba vremena.  Voljena osoba pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate veliku količinu obaveza, ali ste u promenljivom raspoloženju pa ćete čas funkcionisati u punoj brzini, a čas imati pad energije. Drmaju vas jake emocije i neka unutrašnja nesigurnost – samo polako, biće bolje i to vrlo brzo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

U poslovnom segmentu – standardan dan. Čas uspon, čas pad…čas nerviranje, čas funkcionisanje u skladu sa kolegama  – tako vam je već duže vreme. Zato je ovo dan za emocije, za strast, za ljubav – čak i za početak jedne strasne avanture!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nervoza vas prati od jutarnjih časova, iako vidite da je sve u redu. Sitnijih problema ćete imati, ali bih rekla da ćete koren tih problema biti baš vi, pa pokušajte da ne reagujete ishitreno i neprimereno prema ljudima sa kojima radite. Emotivno super.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako vam jave za neke neplanirane troškove – ne nervirajte se. Budite sigurni da ćete dobiti informaciju i o neplaniranim prilivima, pa će se sve nekako srediti samo od sebe. Emotivno – mogućnosti za novo poznanstvo i ljubavna dešavanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zaokupila vas je poslovna problematika. Na sve ovo – verovatno ćete morati da odradite i neke lične ili porodične obaveze. Pošto izgleda sve ide zbrda zdola, budite sigurni da ćete doživeti neke šokove i u emotivnom segmentu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.