dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Blaga, ali prolazna nesigurnost, možda čak i nespremnost za rad a svakako manjak koncentracije. Moguće je da će se jedna saradnja pokazati kao teža nego što ste to očekivali. U emotivnom segmentu – dobro raspoloženje, sigurnost i spokoj u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke promene u poslovnom segmentu koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju, ali i nekim obavezama koje morate izmiriti. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da na korektan i primeren način uspostavite pravu poslovnu komunikaciju, ali vam jako smeta što druga strana nikako da „popusti“ po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – izbegavajte komunikaciju sa partnerom na teške teme.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Do kakvog god da zastoja dođe, nemojte odmah padati u dubiozu – pronaći ćete rešenje brže nego što mislite. Velika angažovanost oko posla možda će vas sprečiti da ostvarite jaču komunikaciju sa voljenom osobom. Ona se može naduriti zbog toga.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako ste svesni da su neke okolnosti komplikovane, nemate nameru da odustanete. Lavovi su upali u pravi „pobednički fazon“ i žestoko žele ostvarenje po pitanjima koja su im bitna. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je trenutno možda daleko od vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Znam da vam je nekih situacija na poslu preko glave, ali – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Mogućnost sitnije kritike ili rasprave.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobre predispozicije za aktivan dan. Problem je u tome što ćete svoje obaveze olako shvatati i više biti usmereni na „laku“ komunikaciju i neobavezne pričice. Potrudite se da ne zapostavite ono što vam je važno. Jaka mogućnost za susret sa osobom koja vam je privlačna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nečije reči ćete pogrešno protumačiti i bez razloga biti zabrinuti. Ne reagujte impulsivno – bolje je sačekati da se nedoumice reše i rasvetle. Susret sa bitnim poslovnim partnerom. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan donosi vam stabilno raspoloženje i posvećenost poslovnom segmentu. Uspešna komunikacija sa partnerima, a stoji i mogućnost pokretanja važnog dogovora. U odnosu sa voljenom osobom osećate se sigurno i zaštićeno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smarate da ste našli pravi način za komunikaciju sa nadređenima. Bilo bi dobro da tokom ovog dana sa njima podelite svoje planove ili predloge – naići ćete na dobar prijem. Emotivni partner vam je vrlo često u mislima. Radujete se susretu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još jedan od uspešnih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni obavezama i itekako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguće je I druženje sa prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Taman ste sa nadređenima uspostavili solidnu komunikaciju, kad eto opet kamena spoticanja u vašim razgovorima. Verovatno je da ste vi u pravu, ali ne bih rekla da ćete uspeti da se izborite ovog puta. Emotivni nespokoj, mada nemate konkretnog razloga za to.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.