dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Komplikovane, a u nekim trenucima I maltene nerešive situacije pratiće vas u većem delu dana. Sa emotivnim partnerom možete napraviti pravi dogovor i u potpunosti se uskladiti, ukoliko se samo malo potrudite.  Ne insistirajte na različitim stavovima po nekim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U prvom delu dana nećete imati dovoljno strpljenja I moguće je da odreagujete neprimereno Ili u nekom lošem momentu.  Ako se malo usporite, možete ostvariti kvalitetne odnose I dobre rezultate. Odnos sa voljenom osobom funkcioniše stabilno, ali će obostrani trud biti neophodan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Jedna osoba zaslužuje vaše poštovanje – pogotovo ako je to stariji kolega ili neko od šefova. Može vam pomoći da izađete na kraj sa nekim neprijatnim ili suviše komplikovanim, zahtevnim situacijama. Korektan odnos sa emotivnim partnerom. Smirujte svoju nervozu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko će danas pokušati da vam nametne obaveze ili da prebaci odgovornost na vas. Vrlo uspešno ćete uspeti da se snađete u ovoj situaciji. Ipak, ne možete raditi samo ono što vi želite – potrudite se da redovne obaveze završite na vreme. Razumevanje sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete se teško prilagođavati potrebama i zahtevima onih sa kojima ste u kontaktu. Nećete moći da radite stvari na svoj način – prihvatite da i neko drugi može biti u pravu. Jedna osoba pokušava da flertuje sa vama, ali vi trenutno niste raspoloženi za nešto tog tipa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nemojte dozvoliti sebi da se danas „pogubite“ u obavezama i da vam informacije koje dolaze sa svih strana dodatno unesu nervozu. Duboko udahnite, možete u sebi pronaći i smirenost i strpljenje. Samo na taj način ćete uspešno funkcionisati. Emotivno – voljena osoba je zahtevna.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas možete imati jedan vrlo ozbiljan poslovni razgovor. Osoba sa kojom dolazite u kontakt  očekuje od vas veliku odgovornost I posvećenost. Dobijate neku potvrdu svog rada ili priznanje od strane saradnika ili šefa. Trudite se da ostvarite kontakt sa osobom koja vas privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke prepreke će samo na prvi pogled izgledati teško i komplikovano. Kada se malo „unesete“ u celu situaciju, shvatićete da ovo možete rešiti bez po muke. U večernjim satima osećate veliko uzbuđenje. Moguća je inicijativa jedne osobe prema vama. Prilika za susret.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako pronađete pravu dozu smirenosti, strpljenja i inicijative – današnji dan može označiti veliki preokret u poslovnom segmentu. Proverite da li ste ispoštovali sve zakonske odredbe. Doneli ste neku odluku kada je emotivni segment u pitanju. Težite da se prilagodite partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne delujte ishitreno. Potrebno je da u poslovnom segmentu u svim situacijama prvo razmislite, pa onda donesete odluku. Nemojte uključivati emocije u posao. Mogući su neočekivani finansijski prilivi. U emotivnom segmentu – rastrzanost između želja i mogućnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pred vama je jedan odličan dan. Sve možete ostvariti, u onoj meri u kojoj se angažujete u situacijama koje su vam bitne. Ipak, očekujte da će vam neke osobe crpeti energiju. Prilike će se otvoriti i na emotivnom planu – moguće je da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobar dan u poslovnom segmentu, samo je potrebno da vaše reakcije budu odmerene i kontrolisane. Nemojte prebrzo reagovati na neke ponude, dajte sebi vremena za odluku. Susret sa nekim je probudio dobro raspoloženje i optimizam u vama.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
MODNI TREND: TUFNE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.07.2020.